Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekelnek a lányok beszélgetés szintjén?
Ha speedet szívok egész jól eldumálok velük, mert akkor én beszélek többet. Amúgy meg alacsonyabb szintű szükségleteink kielégítésére fordítom a hangsúlyt velük kapcsolatban, mert nagyon kevés olyan nő van, akik társaság szempontjából is megfelelnek nekem. A mostani nőmmel is szakítanom kellett, mert nem értette meg amit mondtam, folyamatosan visszakérdezett mindenre és félreértett mindent, még azonnali üzenetekben is pedig ott le vannak írva a dolgok..
De a régi mondás szerint jóban kell lenni a nőkkel, mert az összes pina náluk van!
Én is így vagyok vele, nem tudnak lekötni nagyon, de hát ahogy a másik írja náluk van az összes p.na ezért valahogy muszály velük jóba lenni és kommunikálni :)
Meg hát szegénykék nem is tudnak miről eszmétcserélni csak az aktuális divatról (nem csak a ruha lehet divatos,hanem zene,sztár,x faktor stb.)
Van egy nagyon jó barátnőm,akivel minden témáról lehet beszélgetni,legtöbbször egy jó kis ivászat közepette.....
pia,autók,számítástechnika,tényleg rengeteg a közös téma,és nincs tabu,de ő sajnos leszbikus.... .(
hát igen,ez van,én meg tiszteletben tartom :(
sosem fújjog,sosem akad ki semmin,viszont mi meg pont hogy a haverságon,és az átbeszélgetett órákon kívül sosem fogunk tovább jutni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!