Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért vagytok nagyképűe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért vagytok nagyképűek, elutasítóak, vagy hazugok, ha egy egyszerű pasi probál ismerkedni veletek?

Figyelt kérdés
Ha közeledni probálok,normálissan akkor is elutasítást kapok,átlagos kinézetem miatt.NEKTEK FONTOSABB AKÜLSŐ,mint belső?

2012. dec. 17. 01:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
nyaffnyaffnyaff...
2012. dec. 18. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos minden lánynak csak a külső számít, a belső egyáltalán nem érdekli őket. Átlagos külsővel pedig csak a csúnya lányoknál lehet esélyed, náluk is csak addig, amíg nem találnak nálad jóképűbbet, akinek kellenének.
2012. dec. 18. 21:12
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
Így van, és pont ti alattvaló kevesebbel is beérő csicskák váltjátok ki a nőkből pont ezt a hozzáállást. MErt ti beérítek a kevesebbel, így a jó nők meg akkora arcra tesznek szert,úgy meghízik az önértékelésük,hogy istennőnek kiáltják ki magukat. Még egy középszernek sem fogtok kelleni, hígul a "piacotok" mert ti már beéritek egy 10/4 essel is. Ő meg már ettől nagyon nyeregben érzi magát, és nekiáll válogatni.
2012. dec. 18. 21:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Én nem csak a külsőre hajtok sokkal inkább érdekel a belső mint a kűlső!
2012. dec. 18. 21:21
 15/19 anonim ***** válasza:

a kérdésedben ott van a válasz :)

egyszerű pasi....

egy egyszerű pasi senki figyelmét nem kelti fel, lehetsz te akármilyen helyes, ha egyszerű vagy akkor ....bukó

egy lányt egy nem éppen helyes, de nagyon fasza dumás valamiben mégis vonzó srác többet elér mint egy fullos csávó

2012. dec. 18. 23:55
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

Azert mert egyaltalan nem vonzo,ha valaki onbizalomhianyos,komplexusos,felenk,idetlen luzer.

A tokos,hatarozott,nyilt ferfiakat szeretjuk,aki tudjak mit akarnak,es nem masok velemenye szerint elnek.Es az sem art,ha megnyero,vagany,de nem arrogans,bekepzelt a szoveged,es van humorerzeked.

Es eros egyeniseged.

En szemely szerint ruhellem az anyagias embereket.

Persze,nem arra gondolok,hogy lehuto legyel,aki nem tudja beosztani a penzet,es csak szorja felelotlenul,vagy eljatssza,kozben meg szivessegekbol,kolcsonokbol el,es nincs hol laknia sem.

De nem minden lany kapzsi es anyagias.

2012. dec. 19. 01:32
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

Ja,es kihagytam meg az oszinteseget es a tiszteletet.

Van olyan lany is,akinek tobbet er a megbecsules,mint az anyagi javak.

2012. dec. 19. 01:36
 18/19 anonim válasza:
72%
nem ertem mit keresel itt gyakorin.:Daz itteni csajok 70%a valami kis szingli mangalica videkrol a masik fele meg ferfi aki csajnak adja ki magat.:Des itt jatszak az eszuket hogy jaj belso igy belso ugy de ha oda menne egy jopasi akkor csak dadognanak osszevissze meg mar nyilna is szet a labuk.:D
2012. dec. 24. 14:55
 19/19 anonim válasza:

Egyszerű. Én évek óta értetlenül álltam a dolgok előtt. Hogy mi ez a jelenség a nőknél. Magyar nőt nem. Ennyi.

Az en barátnőm kárpátaljai Magyar. És azt kell mondjam. Igazi családanyának való. A hazai csajok. Nagy pofa mögött nulla ember. Aki a másiktól várja el a saját hiányosságait.

2015. máj. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!