Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért vagytok nagyképűek, elutasítóak, vagy hazugok, ha egy egyszerű pasi probál ismerkedni veletek?
a kérdésedben ott van a válasz :)
egyszerű pasi....
egy egyszerű pasi senki figyelmét nem kelti fel, lehetsz te akármilyen helyes, ha egyszerű vagy akkor ....bukó
egy lányt egy nem éppen helyes, de nagyon fasza dumás valamiben mégis vonzó srác többet elér mint egy fullos csávó
Azert mert egyaltalan nem vonzo,ha valaki onbizalomhianyos,komplexusos,felenk,idetlen luzer.
A tokos,hatarozott,nyilt ferfiakat szeretjuk,aki tudjak mit akarnak,es nem masok velemenye szerint elnek.Es az sem art,ha megnyero,vagany,de nem arrogans,bekepzelt a szoveged,es van humorerzeked.
Es eros egyeniseged.
En szemely szerint ruhellem az anyagias embereket.
Persze,nem arra gondolok,hogy lehuto legyel,aki nem tudja beosztani a penzet,es csak szorja felelotlenul,vagy eljatssza,kozben meg szivessegekbol,kolcsonokbol el,es nincs hol laknia sem.
De nem minden lany kapzsi es anyagias.
Ja,es kihagytam meg az oszinteseget es a tiszteletet.
Van olyan lany is,akinek tobbet er a megbecsules,mint az anyagi javak.
Egyszerű. Én évek óta értetlenül álltam a dolgok előtt. Hogy mi ez a jelenség a nőknél. Magyar nőt nem. Ennyi.
Az en barátnőm kárpátaljai Magyar. És azt kell mondjam. Igazi családanyának való. A hazai csajok. Nagy pofa mögött nulla ember. Aki a másiktól várja el a saját hiányosságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!