Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy 180cm-es pasi max. Hány kg lehetne, hogy párkapcsolat szempontjából szóba jöhessen nálatok?
Átlagos alkat legyen,lehet plusz súlya,vagy izma,csak ne legyen ropi,vagyis cérnaemberke :-) inkább természetesen nézzen ki....
ha izmos,akkor nézzen ki úgy, hogy sporttal érte el,nem pedig felfújt szabályos izmai legyenek...
ja és legyen nálam nagyobb a válla :D
ki tudok akadni a kisvállú aránytalan ropiktól .... :)
hát nem kg-ra szoktam a pasikat venni XD tessék, ha ez segít, itt kiszámolhatod:
186 cm magas vagyok, 78kg. Viszont a karjaim,vállam,mellkasom izmosak, sport által elért, soha nem voltam konditerembe. Hasam van egy kevés, de még így is gebének neveznek sokan. (:D ) Viszont nők szempontjából meg, vonzónak talál 16tól teljesen 35éves korig a nők.
Végül fontos az is hogyan öltözködsz. Én inkább fiatal trend, és elegáns között vagyok. Az öltözködési szokásod árul el rólad a legtöbbet.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!