Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
megismertem egy lányt..kb 2-3honapja egy bulin...sokat szemeztünk....meg váltottunk is pár szót...nagyonszép lány...fekete haj...nagy barna szem...ragyogó mosoly....megis tetszett...aztán másnap kiirta FB-re ezt a like és megy üzibe baromságot...namondom proba szerencse...belájkoltam...és esélyhez írt egy 8-ast külsőhöz egy 9-est....de akárhányszor elhivnám valahova...mindig aztmondja hogy nem ér rá...meghogy majd téliszünetben...én 17 leszek ő 2 évvel fiatalabb....nemtudom eldönteni mitakar...valaki esetleg egy tipp? :/2012. dec. 16. 23:44
1/8 anonim válasza:
Lehet, h tényl nem ér rà...ne légy ilyen bizalmatlan..
2/8 anonim válasza:
itt egy tipp:_ sexuáld szájon anyádat!!!!
3/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe, tudod, van az a mondás, hogy mindenki arra szakít időt, amire akar.
21/N
4/8 A kérdező kommentje:
nemvagyok...de attól tartok hogyha akarna valamit tudna időt szakitani rám...és nem a barátnőivel lógna a Mekiben...amugy.kb 25-30KM-re lakik.tőlem....és csomoszor mondtamneki hogy akkor átmegyek hozzá...de akkoris...."ne haragudj cicc,de nem érek rá" :/ szoval....nemtudom eldönteni...
2012. dec. 16. 23:53
5/8 A kérdező kommentje:
lehet énvagyok farok...de úgyérzem kell nekem...
2012. dec. 16. 23:54
6/8 A kérdező kommentje:
23:50 esnek.... majd a tiéd barátom....multkor még ő fizetett érte....fulljoljártam :D
2012. dec. 16. 23:56
7/8 anonim válasza:
Most, hogy többet olvastam róla, méginkább biztos vagyok benne, hogy nagyon nem érdekled, csak nem meri megmondani neked.
8/8 A kérdező kommentje:
ebben nemvagyok biztos....mert nem egy félénk típus...akármiről van szó elmeri mondani a véleményét....
2012. dec. 17. 07:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!