Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csókolt meg? Ha csak barát vagyok a számára
Történt velem egy különleges eset december 8.ikán ..Aznap én és a barátnöim kint voltunk a faluba mint mindig szombaton és a volt osztálytársam aki egybe nagyon jó szinte MAJDNEM a legjobb fiu barátom is egybe és elvitt a motorjával és az egyik barátnöm meg épp abba a fiuba szerelmes aki a legjobb fiú spanom és elvitt motorozni aznap este és elvitt a temetöhöz ott megölelt nagyon szorosan és megcsókolta a homlokom aztán még mindig öleltük egymást és már mikor épp mentünk volna megcsókolt engem..:$ nem beszéltem vele erööl hogy miért tette habár már 3 hete ugymond bele szerettem és mikor ez megtörtént jobban belé szerettem ..Szerintetek mért volt ez??? tudom csak barátilag tekint rám mert mindig mondja neki milyen lány tetszik meg kivel akar összejönni
Lány/16 éves
ülj le vele kettesben és kezdj el beszélgetni vele.
mond meg neki h mióta megcsókolt teljesen beleestél!
veszíteni valód nincs,max azt mondja h véletlen volt,de a jobbik eset h azt mondja h nem merte elmondani és így akarta kimutatni
ne légy gyáva,ha szereted akk mond meg neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!