Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan beképzeltek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan beképzeltek az alacsony lányok és miért olyan kedvesek a magas lányok?

Figyelt kérdés
Teljesen kiábrándultam már az alacsony lányokból. :(
2012. dec. 16. 14:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
A magas lányok is beképzeltek általában.
2012. dec. 16. 15:11
 12/17 Ivan Iljics ***** válasza:
60%

A lepontozás alapján a GYIK tele van alacsony és kövér lányokkal...?

A kérdésedre válaszolva: Azért mert nincs így. Véletlenül úgy hozta a sors hogy olyan alacsony lányokkal találkoztál akik beképzeltek voltak és olyan magas lányokkal akik kedvesek.

Én pl. egyaránt találkozom bunkó és kedves lányokkal, legyen akár magas, akár alacsony.

2012. dec. 16. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Ivannal a pont, .....akinek a neve az egyik kedvenc művemre utal, bár egy "i" betűt kihagyott:D
2012. dec. 16. 15:22
 14/17 anonim ***** válasza:
ekkora hülyeséget...ki neked az alacsony ás ki a magas? amúgy szerintem neked saját magaddal van bajod
2012. dec. 16. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
beképzeltség nem magasság függvénye. ahogy a hülyeség sem..pl megnézném Te milyen magas vagy Kedves Kérdező..
2012. dec. 16. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

Én is fordítva tapasztalom. A magas csajok azok akik extrém g3cik! De bennük túl is teng a tesztoszteron attól nőttek olyan bazi nagyra. Szóval férfiasak. Nem csoda hogy agresszívek. Meg általában aránytalanul vannak megnyúlva. Ilyen testtel meg még jó hogy hisztérikák!

Az alacsonyabb lányok meg tündérien aranyosak. Majd rájössz erre.

2012. dec. 16. 17:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Alapvetően egyetértek a 17:41 válaszával, viszont nagy baromságot írt azzal, hogy a tesztoszteron miatt nőttek nagyokra. Semmi köze a tesztoszteronnal a növekedési hormonhoz, az elöbbi a petefészekben és a mellékvesékben termelődik nőknél, a növekedési hormont meg a hipofízis termeli
2012. dec. 16. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!