Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyin múlna az, hogy sikeres legyen valaki a lányoknál?
Tisztán a magasság semmit nem ér. Én 188 vagyok, de semmivel nem vagyok népszerűbb náluk, mint Te. Szóval ez a dolog így tuti nem igaz...
Elméletileg azt mondják, ha bunkó az ember meg önfejű meg játssza a keménygyereket az a tuti dolog... Remélem nem, mert akkor inkább hagyjuk...
Két méter vagyok, sportos, igényes, udvarias, jóképü is, értelmes is, még sincs nagy sikerem, mert annyiszor csalódtam már az életben, hogy nem is nagyon szeretek közeledni a lányok felé. Aztán mikor mégis valakivel közelebbi kapcsolatba kerülök, megkapom a fejmosást, hogy eddig miért nem próbáltam ráhajtani, hiszen ilyen pasira vágyik minden nö. És innentöl kezdödik a kihasználás...
Egy valamit nagyon megtanultam az utóbbi években: kétszer is meg kell gondolni, hogy a csalódásokért érdemes-e feladni a magányos farkas életmódot.
Ha feladnád, akkor egy jó tanács: próbálkozz minél többet és elöbb-utóbb sikered lesz, akármilyen vagy.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!