Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki lányok! Mi a véleményetek a pesti fiúkról?
Én akár mikor lemegyek vidékre faluba mindig néznek a nők, mert ugye én vagyok az újfiú meg a többi, szal mindig van legalább egy ringyó, akivel ha más nem legalább kiveretem.
Ami nem tetszik a falusi nőkben, h igénytelenek.
Igen, én bevallom, én is eléggé el vagyok kényeztetve, túl jó dolgom van. És kívülről az öltözködésem alapján talán nagykápűnek, beképzeltnek, és burzsujnak látszom. De valójában nincs ez így, csak hát én ezeket a körülményeket szoktam meg.
A vidéki helyeken a páwa fiúk, meg a műcsajok a menők, azt én is észrevettem. Én a magam részéről kicsit elegánsabban, konzervatívabban öltözködöm, és a normális lányokat szeretem.
Èn nem tartom igazi férfiaknak 70-80%-ban a pesti fiatalokat ( le lehet pontozni ).
ha kifejteném miért huszan rámszállnának, és nincs kedvem magyarázkodni.
A lényeg, h isten mentsen azoktól a finnyás, hipoallergén, okoskodó "entellektüel" kis nyápicoktól, akiket ismerek.:)
Tisztelet a kivételeknek, akiket normálisan neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!