Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fáj ilyen elviselhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ilyen elviselhetetlenül minden új csalódás?

Figyelt kérdés

Egy idegroncs vagyok. Annyira vágyom egy kapcsolatra, mint egy sivatagban eltévedt ember egy korty vízre. Egy lányra aki szeret és akit szerethetek.

Minden nap ezzel kelek és ezzel fekszem. Ha egy pillanatra, vagy pár napra úgy érzem, hogy végre összejön valami, szinte euforikus állapotba kerülök. Aztán amikor mégsem (mert még ha lenne is esélyem, elcseszem, mert egy balf*sz vagyok, és képtelen vagyok normális férfi módjára cselekedni), akkor csak még jobban gyűlölöm magam, és mind kevesebb reményt látok a változásra.

Beleőrülök lassan. Fogalmam sincs mi a kiút, fogalmam sincs, mit tehetnék még, már próbálkozni is rettegek, mert tudom, hogy mennyire fogom gyűlölni magam, ha nem jön össze. Emellett az alkoholizmus szélén állok. Nem tudom hova forduljak, mit csináljak.

2012. dec. 14. 22:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hadd tudjam már én, hogy mi kell nekem.
2012. dec. 14. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy döntés kell neked. Döntsd el, hogy vesztes vagy vagy pedig nyertes. Ha úgy döntesz, hogy nyertes vagy, akkor van erőd és egyben eldöntöd, hogy a saját sikered nem azon áll hogy van-e melletted nő vagy nincs. De dönthetsz úgy is, hogy vesztes vagy és akkor mutogathatsz másokra, hogy miattuk van az ami van.
2012. dec. 14. 22:48
 13/19 A kérdező kommentje:
Egy nyertes megszerzi amit akar. Én nőt akarok. És nem tudom megszerezni. Where does that leave me?
2012. dec. 14. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Merre valósi vagy? én is ugyan ebben szenvedek :S
2012. dec. 14. 22:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Jó, és miért nem tudod megszerezni? Mit gondolsz a nőkről?
2012. dec. 14. 22:51
 16/19 A kérdező kommentje:

Az egy dolog hogy mit gondolok.. Azt gondolom, hogy bőven jó vagyok bárki mellé. Hangsúlyozom, ezt GONDOLOM.

Mivel azonban évek óta nem jött össze senki, akinél próbálkoztam, már teljesen beleette magát a tudatalattimba, hogy nem vagyok elég jó. TUDOM, hogy nálam sokkal aljább embereknek is van olyan nője, amilyen engem tökéletesen boldoggá tenne, viszont állandóan kevésnek ÉRZEM magam.

2012. dec. 14. 22:54
 17/19 anonim ***** válasza:
azért érzed ezt mert meg akarsz nekik felelni a legelejétől fogva, neked nem kell megfelelned senkinek!!
2012. dec. 14. 22:57
 18/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy minden sokkal egyszerűbb lenne, ha ezt kikapcsolhatnám magamban, ha egyszerűen könnyedre vehetném, de ez már nem megy.. Szükségem van egy áttörésre, egy hatalmas mázlira, mert saját magam már elhagytam a point of no return-t.
2012. dec. 14. 23:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Alkoholizmust leszámítva mintha akár én írtam volna ezeket a sorokat. Én is szoktam elcseszni. Egyszerüen te EZ vagy. Nem tudsz mit csinálni. EZ ilyen "egyfajta lúzer" vonás pszichés síkon értve. Ezt te nem nagyon vetkőződ le. De jobban teszed, ha inkább egy prostipuncinak vetkőzől le! Előbb leszel boldog,ha rám hallgatsz. Kúpáld ki magad érzelmileg ott, aztán majd jönni fog a többi magától egy átlagnővel is. Addigra már tudni fogod, hogyan kell nőhöz beszélni, nyúlni-viszonyulni.
2012. dec. 15. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!