Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fáj ilyen elviselhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ilyen elviselhetetlenül minden új csalódás?

Figyelt kérdés

Egy idegroncs vagyok. Annyira vágyom egy kapcsolatra, mint egy sivatagban eltévedt ember egy korty vízre. Egy lányra aki szeret és akit szerethetek.

Minden nap ezzel kelek és ezzel fekszem. Ha egy pillanatra, vagy pár napra úgy érzem, hogy végre összejön valami, szinte euforikus állapotba kerülök. Aztán amikor mégsem (mert még ha lenne is esélyem, elcseszem, mert egy balf*sz vagyok, és képtelen vagyok normális férfi módjára cselekedni), akkor csak még jobban gyűlölöm magam, és mind kevesebb reményt látok a változásra.

Beleőrülök lassan. Fogalmam sincs mi a kiút, fogalmam sincs, mit tehetnék még, már próbálkozni is rettegek, mert tudom, hogy mennyire fogom gyűlölni magam, ha nem jön össze. Emellett az alkoholizmus szélén állok. Nem tudom hova forduljak, mit csináljak.

2012. dec. 14. 22:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a nőket egy időre, és tedd rendbe magad. A TE boldogságod az első az életben. Ne tedd tönkre magad. Minek neked kapcsolat? Ha ilyen vagy, csak hasonló csaj jön össze veled, sz@r lenne az egész.
2012. dec. 14. 22:09
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Próbáltam másra koncentrálni, de nem megy. Semmihez nincs türelmem, semmi nem érdekel most ezen kívül. Régebben egy rakás dologgal foglalkoztam, de most semmi más nem tud érdekelni. Nem tudok tovább haladni az életemmel. Egy rohadt betonfalat verek ököllel, de nem törik át, csak az öklöm vérzik egyre jobban.
2012. dec. 14. 22:11
 3/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. dec. 14. 22:14
 4/19 A kérdező kommentje:
22
2012. dec. 14. 22:14
 5/19 anonim ***** válasza:
Engem egy ismerkedésnél az szokott a legjobban idegesíteni amikor a srác nyavalyog, vagy az előző barátnője után sír, vagy az miatt panaszkodik h sose lesz senkije...hát ha nekem ezt mondja akkor tuti h én sem fogok vele járni, mert ez a viselkedés számomra férfiatlan és taszít. Ha te szoktál ilyesmiket elkövetni, akár az ismerkedés elején, akkor ne csodálkozz magadon... nem azt mondom h később nem panaszkodhatsz majd, de ahhoz egy szilárd kapcsolat kell már, hogy a másik át tudja érezni amit te mondani akarsz neki :) Lehet hogy amúgy rendes vagy, de ne legyél nyámnyila és panaszkodó :) Csak egy tanács :)
2012. dec. 14. 22:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Egyik sem vagyok. Hidd el ha bármilyen feltűnő, orvosolható hibám lenne, már rég megtettem volna. Mindent megtettem már, amit úgy éreztem, hogy közelebb visz.
2012. dec. 14. 22:22
 7/19 A kérdező kommentje:
*megtettem = megváltoztattam
2012. dec. 14. 22:23
 8/19 anonim ***** válasza:
De itt mégiscsak az van, hogy valami hiányzik az életedből, amit a kapcsolattól vársz. Egy férfi kapcsolat nélkül is egész, ezt ne feledd.
2012. dec. 14. 22:33
 9/19 A kérdező kommentje:
Nézd, hiába a pszichoblabola. Megpróbáltam már mindent. Engem egyedül ez húzhatna ki a gödörből. Utána már tudnék mihez kezdeni, vannak céljaim az életben, de egyszerűen semmi erőm nincs. Nincs kedvem semmihez.
2012. dec. 14. 22:34
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség amit mondasz, benned van az erő, csak te eldöntötted, hogy mi kell hozzá. Nem kell hozzá nő!!
2012. dec. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!