Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetősebb fiúk és lányok! Nektek mennyire szempont párválasztás alkalmával a másik nem anyagi helyzete?
Én is egy jobbmódú faszi vagyok. És az a helyzet,hogy kb. próbálok ezen a szinten keresgélni. Inkább úgy mondanám,hogy ne legyen egy ágrú szakadt csöves feelingű igénytelen unalmas maca, mert azt nagyon észre sem veszem, de a nagyon grófnő feeling sem jön be, az már a lófasz túloldala.
Legyen egy full nomrális, jól öltözött, igényes, magára sokat adó de nem elszállt nőszemély aki nekem kelljen. TEhát úgy a közép. Egyébként egyértelmű,hogy csakis a nő külseje a meghatározó nálam úgy 90% ban. TEhát azért ha nagyon jól néz ki, akkor változhat a pár sorral fentebb írt véleményem.
Azt nem szeretném meglátni,hogy szorja a pénzt, azt főleg nem,hogy az enyémet. Eléggé nagy nyaklevest hintenék a tarkójára olyankor. Csak úgy kongana szegény, ha ilyen pióca tetű volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!