Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hív el másodszorra is?
Én csak annyit ejtenék el neki, hogy nagyon jól érezted magad a talin, élőben még jobb volt a beszélgetés. Ebből szerintem értheti, hogy mire gondolsz, a második randira.
De mikor volt az első randitok?
Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit írok, de az a helyzet, hogyha nem hív el újra randizni, akkor valószínűleg nem jössz be neki. Azt nem állítom, hogy aznap este nem érezte jól veled magát és, hogy nem szeret veled beszélgetni a közösségi oldalon, de, ha nem lép, akkor valószínűleg nem akar tőled többet.
Nemrég én is így jártam egy sráccal. Találkoztunk, jól éreztük magunkat, de nem hívott többet. Na vajon miért?
És ne magyarázd be neki, hogy biztos azért nem hív, mert fél a visszautasítástól vagy várja a sültgalambot (vagyis téged :) ). Hidd el, még a leggyávábbak is ilyenkor képesek lehozni a csillagokat annak, aki nekik tetszik. Szóval, ez van. Keresd inkább a következőt, ahelyett, hogy vársz valakire.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!