Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lehet olyan barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet olyan barátnőm, akihez tudnék vonzódni? Miért kell beérnem csúnya lányokkal? Más is járt már így?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 23:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hűha, miért picsognak ezen a csúnya témán mindig a pasik?

Engem pl. nem fogsz ilyenen picsogni hallani, pedig nő létemre mindig úgy van, hogy ha tetszik egy férfi, az tuti nős, vagy keresztül néz rajtam, ha meg ronda sosem jönne bem az meg leszólít vagy bámul!

És még sem picsogok, inkább maradok egyedül.

Mi nők még prostizni sem tudunk, nekünk nem jut jóképű pasi. Pedig még kövér sem vagyok :D

2012. dec. 13. 12:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Lehet az a baj,hogy te sem nézel ki annyira jól,vagy nagyon félénk vagy.Küldj egy képet és megmondom,hogy a külsőddel van-e baj,ha nem akkor,valószínűleg nincs túl sok kitartásod,ezért kiegyezel azzal,akiért nem kell semmit sem tegyél..
2012. dec. 13. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!