Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lehet olyan barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet olyan barátnőm, akihez tudnék vonzódni? Miért kell beérnem csúnya lányokkal? Más is járt már így?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 23:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gondolom azért kell beérned, mert beéred ennyivel.
2012. dec. 13. 00:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy gondolom, hogy csúnya lány nincs. Minden lányban van valami szép, csak előfordul, hogy a kevésbé szép dolgok vannak többségben...
2012. dec. 13. 00:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Miért éred be a csúnya lányokkal?

Mármint, nem hiszem, hogy pisztolyt szegeznek a fejedhez, hogy ezzel most gyere össze.

2012. dec. 13. 00:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Talán mert türelmetlen vagy? Vagy nem teszel eleget az ügy érdekében? Vagy szimplán nincs szerencséd?

Várd ki, hogy olyannal találkozz aki tetszik kívül belül! Nem kell beérni a csúnya lányokkal, s nem is kell összejönni velük mert ha összejössz ilyennel akit lecsúnyázol, azzal magadat is lejáratod. Legyél kitartóbb akkor egy szép lánynál ha udvarolsz! Ha udvarolsz...

2012. dec. 13. 00:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem téged a csúnyák se szeretnek. Remélem megmondtad az összesnek, hogy csúnya. Gondolom a csúnya lányok nyomulása is csak a facebookon jelölésig terjedt...
2012. dec. 13. 00:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Régen én is ugyan így éreztem! Komolyan mondom, mostanra pedig ez teljesen megváltozott. A média által sugárzott tökéletes ideált felejtsd el, próbáld meg teljesen elfelejteni. Nincs szép és csúnya, csak különböző lányok vannak.

Tételezzük fel, hogy a vékony lányokat szereted. Akkor most szűkítsük le a kört a vékony lányokra. A testalkat azért egy fontos tényező, ha nem tetszenek a teltebb lányok akkor olyanokkal ne is kezdj. Vékony lányból is ugyan annyi akad mint a teltből, szóval azért van választék :) Következő az arc, itt fontos, hogy ne ítélj elsőre ez alapján. Persze valamilyen minimális szimpátia elengedhetetlen, de ne legyenek feleslegesen nagy elvárásaid.

Próbáld megismerni a személyiségét, tudom sablon dumának fog tűnni, de a belső tényleg megszépít. Ha szinte teljes mértékben megegyeztek, hidd el fogod tudni imádni, és szerelmes leszel. A külső csak egy része az egésznek. A külső megfog a belső megtart, ahogy a mondás is tartja.

A jelenlegi lánynak akit imádok szinte nincs is melle. De ez a legkisebb mértékben se érdekel, imádom minden porcikáját, és nincs az a dögös csajszi akire őt lecserélném. Nem érdekel, hogy egy modell sokkal jobban néz ki nála. Számomra van egy olyan kisugárzása, ami mindennél többet ér :)

2012. dec. 13. 00:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát én kifejezettem a kismellű lányokat szeretem, de nem ez a gond, hanem, hogy csak olyanoknak kellek, akik nekem nem.
2012. dec. 13. 00:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem nem jártam még így, és nem is fogok. Soha nem adnám lentebb az elvárásaimat, és mert megtehetem ,hogy ha nincs épp más, akkor elmegyek minőségi kinézetelű elsőosztályú fizetős lányokhoz dörgölőzni. nem fogok olyan nővel összebújni, akitől a hideg kiráz, meg hányingerkeltőnek érezném ha nyalnám a pináját. Ha nincs meg a nemi vonzódás, akkor egyértelmű hogy a szex egy undorító dolog. Mert a szex igenis alapvetően egy borzasztó undormány valami, csak a nemi vonzalom, a kéj szépíti meg ha egy olyannal baszol akit imádsz külsőre. Olyankor az agyad nem tud az undorra koncentrálni. Ha egy olyannal pakolod össze magad, akit nem kívánsz, akkor alapértelmezett tehát,hogy gyomorforgatónak találod az egészet. Azt meg minek. Mazoista vagy??
2012. dec. 13. 02:56
 9/12 anonim ***** válasza:
6 -os. eZa média agymosás akkor debilség. Akkor ezekszerint a te agyadat sikerült a legjobban kimosni, mert a kifutó ribanzok, topmodellek mind melletlen egyszálbél undormány gebék. Azokat nyomatják mindenhol, hogy az mekkora király ,azt kell szeretni. Mégsem szereti a férfiak zöme, pedig néznek tv-t , meg médiaközeliek. Mégsem szeretik. Ez ösztönös,hogy mit tartassz szépnek meg mit nem. Nincs agymosás. Engem sem befolyásolt semmi ilyen, egyszerüen van akinek van jó izlése, van akinek nincs. mitől szép egy mangalica disznó méretű nő például? A tarjagos hernyószerű bőrével? Mitől szép egy totál asszimetrikus arc, kidülledt szemekkel? Amiről pl egy állat jut eszedre, mondjuk egy breki béka. Azoknak van ilyen nagy szemük. Tehát inkább úgy lehetne megfogalmazni, hogy emberi külsőd van, vagy valami állatra hasonlít az ábrázatod. Ha állatra, akkor sem mindegy hogy melyikre. Mitől van az,hogy undorodunk a hüllőktől, patkányoktól, legyektől ,szúnyogoktól? Miért szertjük a macskákat, nyuszikat, macikat? Ezt is a média plántálja belénk mi? Ostobaság. Egyszerüen van ami szép, és van ami nem, ez ösztönszerűleg jön. Ugyanígy van ez valahogy az emberi szépség megítélésével is. De tény,hogy izlések különbözőek, ami az egyiknek bejön, az a másiknak nem, tehát nem kell éppen senkinek sem temetnie magát, de vannak irányvonalak, amik azért eléggé meghatározóak, hogy mi igen, mi nem. Tipikus konteós duma, hogy am édia pfuu huuu, ez az elmélet marhaság.
2012. dec. 13. 03:03
 10/12 anonim ***** válasza:

2:56-nak van igaza.

De hogy a kérdésre válaszoljak: Vélhetően azért mert nem vagy sem lóvés, sem Justin Bieber, és sportkocsid sincs. Na már most, a jó csajoknak gyakorlatilag ezek kellenek: Pénz és fekete Bömös. Ugyanis ők megtehetik, hogy válogassanak, és miért érnék be egy csóróval, ha kaphatnak csúcskategóriás szuperalfahímet? Get the picture? Hát ez az oka, ők maguk.

2012. dec. 13. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!