Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarják nekem bemesélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják nekem bemesélni a PUA tagok, hogy alacsony, ronda srácként is lehet vonzó, csinos, szép barátnőm? Csak én gondolom úgy, hogy ez is csak a jóképű, magas pasiknak nyerő dolog?

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 20:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Haver, áruld már el mennyire vagy alacsony?
2012. dec. 12. 20:39
 12/27 Tyler913 ***** válasza:
28%

Nem láttam még ezt a Jimmi fazont,de zseniális. Figyeljétek meg a mozgáskultúrát,ahogy megáll először sréjen,aztán fokozatosan szembefordul a csajjal,alfa-testbeszéd,laza,ahogy azt kell. Lehet tőle tanulni!

A kérdéshez: unom már a folytonos nyégést. Minden nap ugyanaz a két-három ember sajnáltatja magát,ezerszer átrágtuk már mit kéne,hogy kéne. Ezek után nem tudok mit mondani. Kapjátok be!

Ja,ő Style,az egyik legismertebb PUA:

[link]

Ennyit arról,mennyi mindent kihozhat a külsejéből egy "csúnya" srác is.

2012. dec. 12. 21:04
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
Baromság az egész pua dolog.
2012. dec. 12. 23:26
 14/27 anonim ***** válasza:
41%

A PUA az nem tagság, inkább egy életstílus.

Amúgy először is, legyél magabiztos. Egy ilyen ember főbb jellemei:

- igényes

- -> szóval ápolt is

- határozott

- -> ezért sikeres

- nem érdekli mások véleménye önmagával kapcsolatban

- -> vagyis nem befolyásolható.

A sok önsanyargatás helyett meg nyiss ki egy történelem könyvet és nézz meg néhány híres személyt. Nem a legszebbek, mégis sokan kitartottak mellettük, elfogadták vezetőnek.

A vonzó lányokról meg annyit, hogy néha egy aranyos lányt (szép, de nem fullos) többre tartok, mint egy 10/10-est. Egyáltalán nem számít a külső, mert az csak az önbizalom formába öntve. Na jó nem teljesen, de amíg van két szemed, karod, lábad és nincs semmi feltűnő szépséghibád addig lényegében igaz. És a vonzó lányokat hamar meg lehet unni, mert nem nagyon eszesek vagy túl fenn hordják az orrukat.

Szóval legyél művelt - olvass Wikipédiát, tanulj nyelveket (ha kell küldök ilyen honlapok címét) -, legyél rendes, tisztességes és fejlődj.

2012. dec. 13. 11:57
 15/27 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem hülyeség a pua, ez azoknak a rizsája, akik nem hajlandóak tenni magukért.
2012. dec. 13. 16:33
 16/27 anonim ***** válasza:
8# Mond már el nekünk, hogy miért szemfényvesztés a pua?!
2012. dec. 17. 22:39
 17/27 anonim ***** válasza:

Több okból is.

Egyfelől mert olyan dolgokat tárgyal végtelenül túlbonyolítva, amik maguktól értetődőek, ha az emberbe szorult egy kis józan ész. De a sok szakzsargonnal, evolúciós pszichológiával, meg mindenféle technikával úgy túlbonyolítják, hogy az röhej. Néhány rövid alaptételben összefoglalható az egész lényege, a többi már csak arra megy ki, hogy végeláthatatlan tanfolyamsorozatokat és egy rakás könyvet adhassanak el a jónépnek.

Másfelől, sokszor olyan dolgokat kezel alapigazságként, amelyek csak bizonyos esetekben igazak. Igenis vannak nők, akiknek a kinézet a legfontosabb. Vannak olyanok is, akiknek tényleg a kedves pasik tetszenek. Stb.

Ezen kívül, ha elsőre szimpatikus vagy egy csajnak, akkor igazából, ha nem vagy totál lúzer, nagyon könnyű dolgod van. Nem kell hozzá folyamatosan azon gondolkoznod, hogy mikor "negeld", vagy hogy kezeld a "shit-tesztet". Egy normál, jó humorú férfi ezeket alapból is élből leveszi.

Akinek meg nem jössz be.. Nos, nem állítom, hogy teljesen tökéletes "game"-mel nem lehet fordítani a dolgokon. De én úgy vagyok vele, hogy annyit nem ér az egész, úgyis mindig lesz olyan, akinek alapból is tetszem.

2012. dec. 18. 00:40
 18/27 Tyler913 ***** válasza:

18/18

Van igazság abban,amit írsz. A legtöbb pua-módszer tényleg nevetségesen túlbonyolított,és arról akar meggyőzni,hogy csak és kizárólag az adott guru korszakalkotó technikáival van esélyed a nőknél.

Abban is igazad van,hogy a legfontosabb alapelveket néhány oldalban le lehet írni.

DE:

sajnos nem minden férfi van olyan helyzetben,hogy a nőkkel való bánásmód "magától értetődő" legyen számára,amit "minden jó humorú,normális férfi" tud. Sőt. Azt látom,hogy legtöbbünket senki nem tanított meg a nőkkel bánni,de a társadalom mégis elvárja,hogy tudd ezeket a dolgokat. Használati utasítást viszont nem ad senki,meg amúgy is ciki arról beszélni,hogy valaki pl. 21 évesen nem tudja,hogyan kell megcsókolni egy lányt,meg miről érdemes beszélgetni egy randin.

A pua-mozgalom pont azért van,hogy kisegítse azokat a férfiakat,akiknek nem olyan magától értetődő az egész.

2012. dec. 18. 15:24
 19/27 anonim ***** válasza:

Tyler:

Ez rendben van, és ilyen keretek között nincs is vele semmi probléma. Én is beleolvasgattam ilyen dolgokba, és még ha sok újat nem is mondtak, érdekes volt látni, hogy valaki ilyen rendszerezve összeszedte ezeket az "elveket".

Az én problémám az, hogy egy csomó elkeseredett srác elkezd foglalkozni a puával, és onnantól minden energiáját ebbe öli, mert majd ha már tökéletesen megy a negelés, meg a laza testbeszéd, meg a peacocking, akkor majd ő megkap minden csajt. Közben meg többet érne azzal, ha az életét próbálná meg élménydúsabbá tenni, saját magát művelné, fejlesztené.

Vannak a környezetemben olyan srácok, akiket már évek óta fogva tart ez a dolog. Némelyik azóta se ért nőhöz (vagy max részeg libákkal smárolt diszkóban), pedig már vagy 500 könyvet olvasott, már vagy 1000 lányt leszólított, és nem képes realizálni, hogy nem ez nem úgy működik, hogy megtanulok és előadok egy viselkedésformát, és az enyém mindenki. Ahhoz tényleg olyan férfinak kell lenni. A nők leveszik, ha valaki megjátssza magát.

De persze ezek a szerencsétlenek továbbra sem erre következtetnek, hanem hogy akkor még el kell olvasni ezt, azt, amazt, meg itt az volt a baj, hogy nem 45 fokos szögben álltam oda, amikor megnyitottam, stb. Ez pedig ilyenformán egy zsákutca.

2012. dec. 18. 16:03
 20/27 Tyler913 ***** válasza:

Ezt elismerem. De az,hogy valaki nem tud túllépni az olvasáson,meg nem tudja valós keretben megélni ezt az egészet,még nem jelenti azt,hogy az összes pua-könyv elvetendő lenne.

Én egyébként két könyvet szoktam olvasásra ajánlani:

Az alapmű az Attraction Code,a "történeti olvasmány" pedig a "The Game" Style-tól. Utóbbi éppen arról szól,hogyan kergültek meg a pua-mozgalom hőskorában a srácok,és hogy a legtöbb guru amúgy elég nagy balf.sz. Az Attraction Code meg a tömör lényeg. Nem trükköket,technikákat meg rutinokat ver beléd,hanem érthetően,a nulláról kezdve magyarázza meg a férfi-nő kapcsolatok dinamikáját. Többre valóban nincs szükség.

2012. dec. 18. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!