Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen tippeket vannak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tippeket vannak egy romantikus este eltöltésére a kedvesemmel? (ne legyen drága és otthon szeretnénk eltölteni)

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Főzzetek be lecsót! Garantált és hasznos időtöltés!
2009. aug. 21. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
még azt mondja "Főzzetek be lecsót" :D:D:D Hát biztos kellemes romantikázás és jó időtöltés :D De ide nem fogsz sok választ kapni, csak a sablonokat: séta, mozi, filmezés, vacsora (gyertyafényes), masszírozás, egy kis ivás, na meg az elengedhetetlen jó szex!
2009. aug. 21. 16:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat szeretnék, nem egy oan ember véleményét aki otthon punnyad és unatkozik és jobbat nem tud mondani csak annyit h: "Főzzetek be lecsót".
2009. aug. 21. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Jó akkor ne lecsót rakjatok el! Hordjátok kívűl a fehérnemütöket mint Batman meg Pókember de közben keverd meg a lekvárnak valót a sparhelton!!!
2009. aug. 21. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondom sajnos mást nem fog senki mondani csak az ilyeneket amit írtam az előbb. De ha most nekem azt mondaná a párom, hogy csapjunk egy romantikus estét és én mondhatom meg hogy mit akarok (én vagyok a nő :D) akkor azt mondanám, hogy menjünk egy vacsorázzunk egy finomat, vagy főzzünk közösen és szép gyertyafényben vacsorázzunk meg, utána sétáljunk egyet és menjünk haza igyunk valamit (nem sokat csak éppen a hangulathoz illően) aztán nézzünk meg egy filmet és utána adja magát a többi. Vagy akár menjünk el moziba nézzünk meg egy filmet, hazafele sétáljunk egyet közbe otthon várjon a behűtött pezsgő gyertyafényben fürödjünk együtt egy nagy kád habos vízben aztán a többi... :)
2009. aug. 21. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Ez is jó, de még jobb ha kézműveskedtek! Ehhez használjatok ócsó teszkósgumikat. Alkoholos filccel tessék hogy ne kenődjön el a nedves környezetben. Jó szórakozást! :) ajánlom-napocska,szívecske,labda,smile,viráág meg ami jön;)
2009. aug. 21. 17:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ien ellenséges mki, nem tud senki egy normális dolgot mondani, akkor inkább aki nem tud hozzáfűzni semmit, ne is írjon...amúgy nem pont átlagos dolgokra gondoltam h bla bla séta, bla bla film, bla bla vacsi, vmi másra, csak én sem tudom h mire, gondoltam hátha vkinek eszébe jut vmi, de nem lecsófőzés meg lekvárberakás meg egyéb nyalámságok...és mégegyszer mondom, ha vki nyomorék, az NE ÍRJON...tartsa meg magának, mert sztem ezek nem viccesek. ennyi.
2009. aug. 21. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem simán sőtétben ( de az néi fényben ) egyetek vmit egyedül (ketten ... vagy ahányan szoktatok leni xD ) esetleg film stb..
2009. aug. 21. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az is jó lenne, ha félhomályban, halk zene mellett mondanád neki, hogy van egy meglepetésed számára és ő csak relaxáljon. S megmaszíroznád. :) Biztos jól esne neki és utána lehet, hogy ő is meg akar majd téged maszírozni... ;)
2009. aug. 22. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!