Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne önbizalmam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne önbizalmam a csajozásban, ha csak 165cm magas vagyok?

Figyelt kérdés

2012. dec. 11. 19:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Az átlagos külső nem egyenlő a kövérséggel...

Olyanra gondoltam, aki mondjuk (jó akkor legyen) vékony és alacsony lány, de pl arcra nem különösebben szép, nem azt mondom, h csúnya, de semmi kiemelkedő. Mert ha szép is + jó alakja is van, az már jó csaj, s így nyílván a jó pasit választja helyetted, mert simán megteheti és meg is teszi.

2012. dec. 11. 21:58
 22/32 A kérdező kommentje:
Hát ezt a cikket elolvasva felment a pumpa. De jobban belegondolva tényleg minden lány a magas pasikra bukik, ez tény, úgyhogy valami nagy mázli kellene, hogy én is keljek valakiknek végre.
2012. dec. 11. 22:40
 23/32 anonim ***** válasza:
Itt nálunk van egy 148-150 centis kis tündér! De nem merem leszólítani, mert 180 vagyok. :) A magasabbakkal nincs ilyen gondom.
2012. dec. 12. 00:17
 24/32 A kérdező kommentje:

# 23/23

Pedig nyugodtan leszólíthatod, még a tudósok is azt állapították meg, hogy a magas pasiknak jó az élet. Biztos imádni fogja, hogy olyan magas. Mázlista.

2012. dec. 12. 00:22
 25/32 anonim ***** válasza:

Én kimondottan nem szeretem a magas pasikat! Ha megölelem, rá tudjam hajtani a fejem a vállára! :)

160 vagyok.

2012. dec. 13. 17:48
 26/32 A kérdező kommentje:

# 25/25

Ezt biztos csak azért írod, hogy megvígasztalj, de te is egyből elcsábulnál egy magas fickótól. Azért rendes tőled, hogy próbálod vígasztalni az alacsony srácokat.

2012. dec. 13. 18:03
 27/32 anonim ***** válasza:

Már leírtam, hogy én is ennyi vagyok és nem nagy ügy a csajozás. Nem te vagy alacsony, hanem az önértékelésed.

Így tuti nem fog menni.

2012. dec. 13. 19:22
 28/32 A kérdező kommentje:

# 27/27

Csak én nem vagyok jóképű az a gond.

2012. dec. 13. 20:13
 29/32 anonim ***** válasza:
Én sem, utaltam már erre is.
2012. dec. 13. 20:30
 30/32 anonim ***** válasza:
39%

Figyelj, így ne is várj semmi jót! De nem a külsőd vagy a magasságod, hanem a hozzáállásod miatt!

Azért írtam, hogy nem szeretem a magas pasikat, és az alacsonyak jönnek be, mert tényleg úgy van! Nem nekem kell tennem azért, hogy jobban érezd magad, hanem magadnak! Azért írtam, mert így van, és jó lenne, ha elhinnéd, mert ha egy csepp önbizalmad sincs, tényleg nehéz lesz! Hidd el, sok alacsony lány van, és nem mindenkinek jönnek be a colos pasik! A statiszkikákra meg főleg ne hallgass, inkább nézz szét a környezetedben. Ha meglátsz egy lányt, aki tetszik, ne az legyen az első gondolatod, hogy áh, biztos nem állna veled szóba, hanem mosolyogj és köszönj rá. Nem veszíthetsz vele semmit, nem vallottál neki szerelmet, csak ráköszöntél. A reakciójából rögtön látni fogod, hogy mi a helyzet, nyitott-e a beszélgetésre. De ha nem, akkor se arra gondolj rögtön, hogy nem jössz be neki, vagy alacsony vagy, lehet, csak barátja van. Én sem beszélgetnék vagy mosolyognék egy fiúra, de nem a külseje vagy a magassága miatt, hanem mert barátom van (4 éve, és alacsony ;) ), mint már korábban is írtam. Szóval csak fő a bátorság! Gondolj arra, hogy nem veszíthest semmit, csak megpróbálod. Ha sikerül, az csak egy plusz! Ha nem, akkor se történt semmi! Remélem tudtam segíteni! :) Ja, és még azt se felejtsd el, hogy ha te nem akarsz magadnak segíteni, más se fog tudni.

Ha gondolod, küldj egy képet privátban, és elmondom az őszinte(!) véleményem!

8. és 25. voltam :)

Ha bármi kérdésed vagy mondanivalód van, írd csak nyugodtan!

2012. dec. 13. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!