Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne önbizalmam a csajozásban, ha csak 165cm magas vagyok?
Megint én... :D
Hát ezt jelenti az önbizalom, hogy nem az jár a fejedben, hogy mi nem tetszik rajtad magadnak. Olyan vagy, amilyen vagy, akinek nem tetszik vagy b@szztat emiatt, bekaphatja. Én sem vagyok egy "nők bálványa" de sosem volt gondom az ismekedéssel.
# 12/12
Ja képzelem mennyire szeretheted, kamupipőke...
165cm az elég gáz.. én is csak 170cm vagyok és hidd el nem egyszerű így az élet. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de a nők terén cinkes. A női átlag 165cm, ehhez hozzájön a 10cm-es tűsarkú is. Az eredményt tudod. Nem egyszer röhögtek nők a képembe és aláztak már meg, de nem vettem fel, elfojtottam magamban a dühöt.. nem érnek meg annyit, hogy az ember vmi olyat tegyen amit később megbánna. Az sem jó érzés, hogy elmész buliba és szinte te vagy a legalacsonyabb az egész teremben, szinte mindenki fél fejjel nagyobb mint te. Sajnos ez van. Ezen a tényezőn már nem tudsz változtatni, másokra kell gyúrni. Én pl. tanultam, elvégeztem egy gépész MSc-t budán és a lelkemnek is könnyebb volt, mert lefoglaltam magam.
Az hogy nem számít a magasság, az egy kamu. Látod a nőn, hogy zavarja, hogy nem tud/mer magassarkút húzni melletted. Ez előbb utóbb kikezdi a kapcsolatot, és jön a magas herceg aki mindent visz.. megint. Kevés nő van aki ezen túl tudja tenni magát, és nem számít neki a magasság.. kevés.
Én nem tudom ti hol szoktatok csajozni, de nem ritkák sem az alacsony lányok, sem a magassarú nélküliek.
Túlbonyolítjátok szerintem. Mondom sima ügy.
Asszem 6. voltam előzőleg :D
Kérdező nem lehet, h inkább az a baj, hogy mindig a túl jó csajoknál próbálkozol/próbálkoznál? Ők valszeg tényleg ezt hajtogatják, h csak a magas és jóképű jöhet szóba..
Próbálj meg kiszemelni egy átlagos külsejű és alacsony lányt, jó eséllyel repkedni fog örömében, h vki fölszedi, kikezd vele :)
# 16/16
Mit jelent nálad az átlagos lány?
Én annak semmi értelmét nem látom, hogy valaki olyannal jöjjön össze, akihez nem tud vonzódni szexuálisan, épp ezért értem meg, ha senkinek sem kell egy alacsony, vékony srác, de ugyanezért nem fogok összejönni én sem kövér lányokkal, mert nem vonzanak. :S
nem akarom lehurrogni ezt a tudományos cikket, biztos igaz, amit ír, de annyira nem "életszagú"... miért kell ezt így kijelenteni hogy a magas férfi+alacsony nő a legjobb együtt? miért ne lehetne ugyan olyan boldog együtt egy egyforma magas lány és fiú, vagy picivel magasabb lány egy átlagos fiúval? U
gyanúgy működhet, a szimpátia és a személyiség az, amiszámít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!