Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjem le erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem le erről a témáról?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel chat-en ismerkedtünk meg.Nagyon jó barátunk lettünk.De kb,2 hete elkezdte felhozni hogy mi lenne ha lefeküdnénk.Nem lakik tőlem távol meg ilyenek de én mégsem akrom még.Most nekem ő még csak egy barát aki tetszik.hogyan állítsam le?én 14 vok ő 16.én szűz ő nem.
2009. aug. 21. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fogsz kelleni neki csak egy numera erejéig. Felejtsd el, és a chatet ne használd ismerkedésre, butaság. 6 éve chatelek, és tudom milyen emberek járnak fel.
2009. aug. 21. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyél határozott és mond meg neki, hogy nem vagy k.rva, ha nem fejezi ezt be, akkor nem beszélgetsz vele többet. Mond meg neki, hogy keressen mást, te erre nem vagy vevő.
2009. aug. 21. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem társkereső oldalon ismerkedtél meg vele, akkor figyelmeztesd erre. Ha lepattan, akkor amit idáig mondott, csak hülye duma volt, hogy becsalogasson az ágyába. Eszedbe nem jusson lefeküdni vele 14 évesen
2009. aug. 21. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Mond meg neki határozottan hogy nem, ha nem elég neki, akkor tiltsd le, került el, mielőtt elragadtatja magát...
2009. aug. 22. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!