Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti senki a romantikázós kapcsolatokat?
Mert szerintem egyáltalán nincs olyan lány, vagyis nem találok. Mostanában arról szól minden, hogy hétköznap suli/munka. Hétvégén egy laza szex, vagy mozi, vagy buli, meg otthon punnyadás.
Eddig nő ismerőseim nagy részben: iskola, hétvégén meg ivászat a legközelebbi kocsmában, és megkúratom magam vkivel.
Olyanra miért nem vágyik senki hogy, megterített asztal, gyertyafényes világítás, rózsaszirmok mindenfele, lágy zene a háttérben. Utána délután egy séta a parkban, vagy valami természetbeli helyen. Vagy szánkózni. Fagyizni vagy pl forralt bort iszogatni vagy forró csokit, vagy akár ezt egy vacsoránál egymással szemben az asztalnál, közben huncotkodni(nem szexre gondolok).
Ezután pedig egy alapos normális szeretkezés, nem pedig egy 2 perces b.szás. (részletek gondolom mindenki tudja)
Az én párom sajnos ilyen lány... (F25 vagyok) Egyszerűen nem bírom rávenni, hogy menjünk már ki a Margit szigetre, szeretnék otthon összedobni neki egy gyertyafényes vacsorát (nem vagyok a konyha ördöge, de ehetőt főzök, és hát jó szándékkal csinálom - meg azthallgatom, hogy most bezabált,és milyen kövér lesz...), de sajnos nagyon ritkán van ilyen lehetőség. Sétálnipl soha nem megy el - ez nekem rettenetesen hiányzik. Annyi a romantika kettőnk között, hogy gyakran hozzám bújik - vagy én hozzá. De én szeretném a páromat rendszeresen romantikával levenni a lábáról, hogy lássam rajta, mennyire szeret - de sajnos gyakran immúnis az ilyesmire.
Nekem is hiányzik egy ilyen lány... kimondottan romantikus alkat vagyok. Így teljesen át tudlak érezni kedves kérdező.
Engem is érdekelne, hogy hány éves vagy, kérdező.
#11: Főzzél neki nyúlkaját! pl. csirkemell csíkok Orly módra valami tartalmas salátával (nálunk a zöldséges tésztasaláta és a francia saláta menne hozzá).
Én sem vagyok kifejezetten romantikus alkat, egy olyan naptól, mint amint a kérdező leír simán megcsömörlenék :$ Két hétre leosztva talán, lágy zene meg rózsaszirmok nélkül (hervadt rózsaszirmot tényleg nem szexi takarítani).
Párommal a spontán hülyeségek hívei vagyunk, pl. sokkal hamarabb gyilkolnánk egymást egy hócsatában, mint hogy eszünkbe jusson szánkót szerezni.
És szerintem a gyors meneteknek ugyanúgy megvan a létjogosultsága egy párkapcsolatban, mint a hosszú szeretkezéseknek.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!