Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helyes srácok, volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes srácok, volt már olyan, hogy csak a csúnya lányok tapadtak maguktól rátok vagy, aki helyes arra jönnek a helyes, vonzó, szép lányok maguktól is?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy most én vagyok full ronda, azért tapadnak tömegesen a csúnyábbnál csúnyább lányok, míg a szépek közül, kb egy kezemen megtudnám számolni hány lájkolta a képemet vagy írt rám magától, hogy ismerkedne és hát ők is távol éltek tőlem, sajnos. Én úgy tapasztalom, hogy a aszép lányok nem kezdeményeznek se neten, se élőben. Viszont azt tapasztalom hogy neten inkább a csúnya lányok adnak jeleket, hogy valamiért észrevettek, míg élőben meg a szép lányok szoktak bátran szemezni vagy zavarukban piszkálni a hajukat, ha épp közel kerülünk egymáshoz az utcán mondjuk egymással szembe jövet vagy a buszon, buszmegállóban. Viszont ezt sem tudom, hogy jelent-e valamit, lehet nem is jelek ezek, hanem csak nem láttak még ilyen ronda srácot, annak a jelei.
2012. dec. 10. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Átlagos vagyok (volt olyan, aki szerint helyes), de olyan 10/10-es lányok néznek végig az utcán, hogy csak pislogok.
2012. dec. 10. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt tudom csak elmondani. Olyan kritikán aluli nők jelölgetnek társkeresőn, hogy az elképesztő. De tömegével. Nem az h átlagosak, de kifejezetten rondák, igénytelenek sőt mintha fogyatékos is lenne közöttük..... vagy azt hiszik ez az ötöslotto vagy nincs énképük :|
2012. dec. 10. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Am ja, jó nő soha nem kezdeményez. Utálom is a legtöbbet a flegmaságuk miatt...
2012. dec. 10. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért kell ezt a lájkolgatást túlspírázni??Egyébként ott van a kémia.Lehetsz felőlem Jonnhy Depp is személyesen ha nincs meg a kémiai vonzalom.Ez lehet fordítvai is.Vannak olyan pasik akire azt mondom hogy jóképű stb de el nem tudnám képzelni hogy közelebbi kapcsolatba kerüljek vele mert nem vonzódom hozzá.Remélem érthető voltam.
2012. dec. 10. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

jó nőnek nem kell kezdeményezni mert minden nap van valki aki odajön hozzá... igaz a csúnyák

mindkét nemnél így van, a szépek/helyesek várják hogy hozzájuk menjenek oda, a többi meg tudja hogy máshogy nincs esélye csak ha ő lép

2012. dec. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!