Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes srácok, volt már olyan, hogy csak a csúnya lányok tapadtak maguktól rátok vagy, aki helyes arra jönnek a helyes, vonzó, szép lányok maguktól is?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy most én vagyok full ronda, azért tapadnak tömegesen a csúnyábbnál csúnyább lányok, míg a szépek közül, kb egy kezemen megtudnám számolni hány lájkolta a képemet vagy írt rám magától, hogy ismerkedne és hát ők is távol éltek tőlem, sajnos. Én úgy tapasztalom, hogy a aszép lányok nem kezdeményeznek se neten, se élőben. Viszont azt tapasztalom hogy neten inkább a csúnya lányok adnak jeleket, hogy valamiért észrevettek, míg élőben meg a szép lányok szoktak bátran szemezni vagy zavarukban piszkálni a hajukat, ha épp közel kerülünk egymáshoz az utcán mondjuk egymással szembe jövet vagy a buszon, buszmegállóban. Viszont ezt sem tudom, hogy jelent-e valamit, lehet nem is jelek ezek, hanem csak nem láttak még ilyen ronda srácot, annak a jelei.2012. dec. 10. 22:33
1/5 anonim válasza:
Átlagos vagyok (volt olyan, aki szerint helyes), de olyan 10/10-es lányok néznek végig az utcán, hogy csak pislogok.
2/5 anonim válasza:
Én is ugyanezt tudom csak elmondani. Olyan kritikán aluli nők jelölgetnek társkeresőn, hogy az elképesztő. De tömegével. Nem az h átlagosak, de kifejezetten rondák, igénytelenek sőt mintha fogyatékos is lenne közöttük..... vagy azt hiszik ez az ötöslotto vagy nincs énképük :|
3/5 anonim válasza:
Am ja, jó nő soha nem kezdeményez. Utálom is a legtöbbet a flegmaságuk miatt...
4/5 anonim válasza:
Miért kell ezt a lájkolgatást túlspírázni??Egyébként ott van a kémia.Lehetsz felőlem Jonnhy Depp is személyesen ha nincs meg a kémiai vonzalom.Ez lehet fordítvai is.Vannak olyan pasik akire azt mondom hogy jóképű stb de el nem tudnám képzelni hogy közelebbi kapcsolatba kerüljek vele mert nem vonzódom hozzá.Remélem érthető voltam.
5/5 anonim válasza:
jó nőnek nem kell kezdeményezni mert minden nap van valki aki odajön hozzá... igaz a csúnyák
mindkét nemnél így van, a szépek/helyesek várják hogy hozzájuk menjenek oda, a többi meg tudja hogy máshogy nincs esélye csak ha ő lép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!