Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha atmegyek egy fiuhoz iszogatni, filmet nezni, akkor az már annak a jele, hogy beleegyeztem, hogy legyen tesi kapcsolat?
Igazabol szeretnem,hogy legyen csók/petting, de nem akarok kvanak tunni sem.
még nem vagyok 18, de ez szerintem nem lényeges ebből a szempontból
az a baj, hogy az iszogatas lehet azert lesz,hogy könnyebben nyiljunk a masik felé
és nem tudom ez jó e
nem.
tény h a nem jössz fel HOZZÁM ESTE filmet nézni mikor NINCS OTTHON SENKI és még PIA IS VAN elég egyértelmű célzás DE[!] ne feledjük h a nők a ködös utalások nagymesterei -> képtelenek értelmezni az egyértelmű célzásokat szóval előfordulhat h nem esik le neki h itt bizony akciót terveztem.
-> nem egyeztél még bele semmibe de nyilván nem teázni hívott fel szóval kétlem h zokon venné a petting témakört.
Iszogatás? Felejthetetlen élményed lesz, erőszakos lesz, fájni fog, majd talán pár év múlva ide mersz jönni megint kérdezni:
nem tudjuk mi a zárójel A, te meleg
az msn már egy ideje zuhanórepülésben vesz részt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!