Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csókoljam meg? Még csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csókoljam meg? Még csak egyszer csókolóztam

Figyelt kérdés
van egy pasi aki teszik és ezt el is mondtam neki sokáig beszélgettünk és utána elhívott a fagyizóba vagy akárhova aztán megkérdezte hogy csókolóztam -e már és mondtam hogy igen és azt mondta hogy vele is kipróbálhatnám de én még nem vagyok olyan profi csókolózásban mert még csak egyszer csókolóztamaz se olyan hűde csók volt úgyhogy help!ja és én 12 vagyok a apasi pedig 14 :D:$
2009. aug. 21. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
azért egy 14 éves gyereket pasinak nevezni.. meg 12évesen ezen parázni.. mik vannak :DD másrészt pedig.. neki kell megcsókolnia téged..
2009. aug. 21. 00:13
 2/6 A kérdező kommentje:
de ő már gyakorlottabb mint én ha megcsókol mit tegyek hogy csókoljak vissza?:$de am...köszi:D
2009. aug. 21. 00:17
 3/6 anonim válasza:
felesleges ennyit aggódni egy csók miatt... az majd ösztönösen jön ;) hagyd hogy ő irányítson és utánozd :D
2009. aug. 21. 00:38
 4/6 anonim ***** válasza:
A csókolózást nem lehet tanulni:D csak gyakorolni:D én is ezt teszem és a barátom szerint elég jól megy:D szóval essetek túl rajta és gyakoroljatok ;)
2009. aug. 21. 00:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg nem kell görcsölni ezen! Egyszerűen hagyod, hogy menjen a dolog és tényleg menni fog! :)
2009. aug. 21. 03:38
 6/6 A kérdező kommentje:
kösz remélem :D
2009. aug. 21. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!