Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonéves lányok! Írnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok! Írnátok nekem ide egy olyan levelet, amire biztosan válaszolnátok egy társkereső oldalon?

Figyelt kérdés
Nem igazán írnak vissza...

2012. dec. 10. 00:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha nem jöttetek volna rá, a 12-es válaszoló voltam.... bár ez is full lényegtelen gondolom...
2012. dec. 10. 14:07
 22/26 anonim ***** válasza:

Héj, ne légy sértődős!

Valóban nem a legjobb a levél és a válasz is kicsit durvára sikeredett de ettől még nem kell falnak menni. Nincs bevált módszer. Van, aki szereti, ha egy ilyen hosszú irománnyal támadják meg, van, aki egy rövid frappáns indításnak jobban örül. Én pl. az utóbbi vagyok.

Tudod mit mondanak rólunk.... [link]

2012. dec. 10. 15:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Tudod, gyakorlatilag nem megsértődtem, hanem egyszerűen elegem van abból, h mindenki azt mondja légy önmagad, de ha önmagam vagyok, az nem elég jó senkinek sem! Mért mondom ezt, h senkinek? Mert már 1 éve és 9 hónapja keresek párt különböző oldalakon, a legkülönfélébb levelekkel is próbálkoztam már, de néhány "bocs de nem téged kereslek" -en kívül összesen kemény 3 randi jött össze, gondolom mondanom sem kell, a végén kiderült, h mégsem engem keres...

Ami nem is lenne gond, ha nem közel 2 év alatt jön össze az a 3 randi (és nem csak 3), hanem mondjuk fél év...

Szóval elegem lett kicsit.

2012. dec. 10. 15:59
 24/26 anonim ***** válasza:

a "remélem, kezdetnek elég lesz" - én ezt kihagynám.

És szerintem ne azzal indíts, hogy tudsz glettelni és társai. Tényleg írj egy kicsit rövidebben. És ne akard annyira azt a társtalálást, főleg ne gondold magad jellegtelen f.sznak.

Egyébként milyen lányok jönnek be? Azt is érdemes felmérni, mielőtt ír az ember, hogy a lány milyen elvárásokat írt be. Olyanok között keress, akik nem fognak alapból elutasítani a magasságod, súlyod, akármi miatt. (Mert vannak, akik beírják, hogy csak ettől eddig jó az adat.)

2012. dec. 10. 20:55
 25/26 anonim ***** válasza:

12-e szerintem nem rossz a leveled, de rövidítsd le, nem kell az első levélben mindent elmondanod magadról! :)

22/L

2012. dec. 12. 21:36
 26/26 anonim ***** válasza:

12-es.

1. Az a baj, hogy így, ahogy megfogalmaztad a levelet, főleg az elejét, az olyan, mintha egy tinédzser tette volna. Nekem, a lányoknak ez kicsit taszító. Olyan köcsögös ez a : "öhm". Ilyen hangutánzó szavakat mellőzd, mert vérciki.

2. Az ember nem dicsekszik azzal, hogy "szar" munkája van, hanem inkább próbál róla kussolni. Tévedés ne essék, én is szar, lenézett szakmát tanulok jelenleg, de legalább próbálom szép körítéssel előadni pl:hogy ez lenézett munka, de mégis mennyire hasznos, és ezért meg ezért szeretem blabla.

3. Legyél őszinte, de akkor ott a lehetőség, hogy nem fogsz érdekelni senkit. Attól, hogy őszinte vagy, az még nem akkora erény, hogy valaki megszeressen.

4. Viszont tetszett a lelkesedésed, a levél vége már nem olyan rossz. :)

2013. jan. 11. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!