Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Írnátok nekem ide egy olyan levelet, amire biztosan válaszolnátok egy társkereső oldalon?
Bár én nem a kérdező vagyok, de ha gondolod erről is mondhatsz véleményt:
" Szia kedves Y!
Konkrétan nem igazán tudom megfogalmazni, hogy mi tetszett meg benned....
Talán az az elbűvölően kedves mosolyod, vagy a kisugárzásod, még nem tudom. Ami biztos, szeretnélek megismerni, ha neked sincs ellenedre!
Jómagam komolytalan...:P öhm...akarom mondani komoly kapcsolatot keresek! Már nem először próbálkozom itt, de egy ideje már nem voltam aktív ezen a téren.
Elég sok mindenben sikerült már eddig kipróbálnom magam: falazás, vakolás, glettelés, festés, hegesztés, kerítés építés, némi ács munka meg tetőfedés. Szeretek a természetben lenni, fotózni, kirándulni (ezt igazából csak társasággal), a városban új, számomra nem ismert helyeket felfedezni. Egészen kis gyerek korom óta rajzolok (több kevesebb kihagyással), ezt mindig is szerettem! Szakmámból kifolyólag megismerkedtem az intarziakép készítéssel, és néha készítek is.
Ezek mellett nagy "szerelmem" a csillagászat! Ez is gyerekkorom óta érdekel és valószínűleg a halálos ágyamig is el fog kísérni. Van is egy kis Newton távcsövem, de sajnos idő hiányában mostanában elég keveset volt használva szegény :)
Egyelőre talán ennyi. Az adatlapomon találsz rólam még némi infót és képet, remélem kezdetnek elég lesz!
Na szóval, ha van kedved, szimpatikusnak találsz, beszélgethetünk, ismerkedhetünk, akár már személyesen is!
Várom válaszod!
Mr.X ;) "
Vélemény?
Szia! Keresgéltem az adatlapok közt, és rád akadtam. Nagyon szép a mosolyod, és a bemutatkozásod alapján kedves, értelmes lánynak tűnsz. (Esetleg valami közös pont keresés vagy érdeklődés, hogy lássam, nem egy 20 nőnek szétküldött mailt kapok, pl "Nagyon aranyos a kutyád, milyen fajta? Nekem is van egy ...") Szívesen beszélgetnék veled (vagy szívesen megismernélek). Ha van kedved, írj!
Ennyi után úgyis megnézném az adatlapod, és ha normálisnak tűnsz, válaszolnék. De ha az egyik válaszadó javaslatára a párkapcsolati elvárásaiddal meg a fél életeddel jönnél, biztos nem válaszolnék. Korai még, és túl személyes.
12-es ez nagyon, halálgagyi, bocs.
Nemtudomki. Simán levágják ám nyomorék társkeresőn azt, h mennyire vagy pénzes.... Seems legit.
Egyébként nincsen bevett szöveg. Csinálj normális képeket, ne nézz ki úgy, mint egy menekülttábor lakója, vagy mint egy rétinéger, legyen normális stílusod, ne ez a mainstream fos, és akkor kelleni fogsz valakinek.
Viszont, ha a fentiek meglennének, akkor nem kellene társkeresőn csajozni.
Egyébként szerintem, egy Szia! Szimpatikusnak tűnsz, lenne kedved beszélgetni? Levél lazán bejön. Nem kell erőltetetten jófejnek tűnni. Meg megjátszani magad. Ha bejössz neki a képeid alapján, akkor úgyis beszélgettek, ha pedig nem jössz be neki, akkor írhatsz akármit, úgysem fog összejönni.
"élőben szoktak dicsérni, csak sajnos többnyire nem korombeliek, vagy épp bizonyos szempontból nem megfelelő lányok."
Mégis ki dicsérhet téged? Anyád? Vagy a szomszédnő nagyanyja? Látszik, hogy semmi eszed sincs. Társkeresőn csak idióta nők vannak. Az a pápai szutyok és társai....
Szerintem az tökéletes, amit az első válaszoló írt!! Most komolyan mondom, ha valaki ilyen poénnal, ilyen egyedi módon indítana, tuti, hogy írnék neki! :D Már csak azért is, mert máris megnevettetett :D (persze, ha később nem lennél rá képes, hogy ilyen jópofa és jó fej legyél, akkor nincs értelme, de ha ilyen vagy, akkor ez számomra meggyőző lenne :D)
A többi sablon levélszövegnél meg úgyis teljesen mindegy mit írsz, az adatlapod fog dönteni, képed...stb
Minden ilyen levél tök egyforma, valami tömör és egyedi szerintem sokkal ütősebb! Olyan kell, ami kitűnik a többi közül (viszont azért jellemző rád, és azt tükrözi milyen vagy!! ezt a saját személyiségedhez mérten illene neked kitalálnod, ha még ennyire se vagy képes, túl sokat nem lehet tőled várni, én ezt gondolnám ) Bár fogalmam sincs, hogy milyen emberek vannak a társkeresőkön, még sose próbáltam, csak ahogy így elképzelem... :)
21L
Hát értem...
Tehát akármit is teszek/tettem eddig, én már csak egy selejt f.sz maradok, még így látatlanban is mindenki szemében... Hát rendben, akkor innentől kezdve k.pja be minden csaj! Én csak normális, rendes és figyelmes próbáltam lenni, és alapjáraton az is vagyok, de most volt elég a bántásból! :/
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!