Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy mit érzek iránta? (SOS)
Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány akivel nagyon jóban vagyok, 2 éve ismerjük egymást és én totál belezúgtam. A nyár végén végig beszélgettünk egy teljes éjszakát, nagyon maga alatt volt és én vigasztaltam egész éjszaka. Akkor megbeszéltük, hogy tudja, hogy szerelmes "voltam" belé, és megbeszéltük, hogy barátok maradunk (kicsit több mint sima barátok, mármint, hogy olyan dolgokat is megbeszélünk amit a sima fiú-lány barátok nem igazán szoktak) De lényeg a lényeg, hogy mostanában egyre többször találkoztunk, 2 hét alatt 2 szer volt nálam, mind a kétszer legalább 3 óra hosszát. Nagyon jól éreztem magam, és elmondása szerint ő is, de ide igaz a mondás (már kezdtem túltenni magam rajta) "Csak beszélgettünk, és beszélgettünk és én közben beleszerettem"
Figyelj! Sokszor van nálad, legközelebb mikor átmegy hozzád, mondd el neki hogy te nem csak barátként tekintesz rá, hanem nőként! Légy férfi! Mitől tartasz? Ha nem mondod el neki, akkor csak őrlődsz, akár évekig is, ha meg elmondod neki mit érzel, csak jobb lehet! Vagy tisztázzátok hogy csak barátok maradtok - így legalább nem rágódsz nap mint nap a dolgon -, vagy összejöttök és boldog vagy!
2012. dec. 18. 22:32
12/17 anonim válasza:
Azzal ha féltékennyé teszed nem mész semmire mert ha érez valamit irántad és meglát egy másik csajjal az gáz. Irj neki szerelmes levelet. Amikor találkoztok dobd bele a táskájába mielött elindultok haza fele aztán majd otthon meglátja amit irtál neki. Aztán onnantól kezdve rajta áll.
2012. dec. 26. 10:24
13/17 A kérdező kommentje:
utolsó, az mondjuk jó, ha holnap estére elhívom jégkorizni, és mikor jövünk hazafelé a busszal a buszmegálló meg a házuk között, vagy esetleg még a buszon ejtem bele a táskájába a levelet? (esetleg még a koripálya "öltözőjébe" )
2013. jan. 4. 20:06
14/17 anonim válasza:
A háza elött tökéletes a koripályánál még ne mert amikor keresi a kulcsát akkor megtalálhatja. A buszmegálóval is ez a helyzet. Ha mindenféle képpen valahol ott kivánod bele dobni akkor ne kisérd haza teljesen hanem csak bizonyos távolságig és akkor nem buksz le.
2013. jan. 5. 08:07
15/17 Tamas245 válasza:
Nekem is pont egy ijen kapcsolatom van, csak anyi hogy 4-5 eve tart az enyem. Heti 3-4 alakalommal talakozunk lanna vagy nallam de mi csak baratok maradtunk mivel felunk hogy inene mar csak romolhatnak a dolgok:(...de szoritok neked h osszejojon:D..
2013. jan. 6. 12:12
16/17 anonim válasza:
Na, mi lett? :)
2013. jan. 13. 19:53
17/17 Rita2004 válasza:
Egy lany azt szereti ha elmentek setalni meghivod egy colara es elkezdesz beszelni errol hogy kibe vagy szerelmes stb es majd a vegen mond el neki hogy tetszel ha o neki is tetszel akkor jarni fogtok ha pedig o csak baratnak tart akkor nem lesztek mar olyan jo baratok de azert meg azok maradtok remelem tudtam segiteni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!