Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam el 1 lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el 1 lánynak, mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el 1 lánynak hogy mit érzek iránta ha az osztály dedós és sose vagyunk 2esben, de én élőbe szeretnék vele beszélgetni mert MSNen meg SMSben szerintem nagyon tréé. JA ÉS ÉN NAGYON FÉLEK HOGY VISSZAUTASÍT :S
2009. febr. 9. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak őszintén!

Ne érdekeljenek az osztálytársak meg senki más. Ebben csak ketten vagytok! Az őszinteség mindig meghálája önmagát, ha nem értékeli, akkpr Ő járt így!

O.K.?

Ne érdekeljenek mások!

2009. febr. 9. 17:01
 2/6 A kérdező kommentje:
szerinted holnap haza kísérjem és ott beszélgessek el vele? :$
2009. febr. 9. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Kísérd haza, álj elé, fogd meg a kezét, nézz a szemébe és mond meg neki, h nagyon tetszik, és kezdj el közeledni a szája felé a száddal, ha ő is közeledik vagy nem húzódik el akkor nincs gond, ha elhúzódik, akkor ne is törd magad...
2009. febr. 9. 17:33
 4/6 A kérdező kommentje:
beszélgettem vele és ahogy felmerült a járás azt mondta hogy dehogyis :(((((((((
2009. febr. 9. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, lehet, hogy még később meggondolja magát!
2009. febr. 10. 07:26
 6/6 A kérdező kommentje:
okok hülye lányok :)
2009. febr. 10. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!