Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belezugtam egy lányba hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezugtam egy lányba hogy hivjm el randira h még nem bezéltünk soha?

Figyelt kérdés
Lehetöleg normális válaszokat várok!! :P

2012. dec. 9. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehetőleg kerek mondatokban hívd el, a tőmondatok általában nem sok eredményre vezetnek.
2012. dec. 9. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy tudsz valakibe úgy belezúgni, hogy nem beszéltetek soha? Szerintem inkább csak tetszik neked, minthogy szerelmes vagy...
2012. dec. 9. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a "szerelem elsö látásra"
2012. dec. 9. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Még nem beszéltünk, de nem tudtam elmenni amellett, hogy ilyen csinos vagy, és szeretnélek megismerni. Nincs kedved meginni velem valamit?

Vagy

meghívhatlak valamire?

vagy

nem eszünk meg egy sütit?

2012. dec. 9. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:

belezúgtál az elején = rá fogsz görcsölni = kommunikációs hibák = nem tudsz vele összejönni...

tapasztalat :D

2012. dec. 9. 23:02
 6/7 A kérdező kommentje:
De mit csináljak hogy ez ne történjen meg??
2012. dec. 10. 17:42
 7/7 ktk312 ***** válasza:

Ember! Az elme hatalmas! Ez különböztet meg minket az állatoktól, elvileg...

Az elme hatalmával bármit el lehet érni, szóval győzd le magadban, legyél közömbös vele, ha már úgy érzed megy a közömbösség, akkor hívd el!

2012. dec. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!