Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, Hölgyek! Milyen férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Hölgyek! Milyen férfi illat a kedvencetek? Ha randiznátok egy férfival, akkor milyen illatot szeretnétek érezni rajta? (márka / termék? )

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 16:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az nem az illaton fog múlni...
2012. dec. 9. 17:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az okosítást. Ha nem is minden, de sok múlik az illaton is.
2012. dec. 9. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld ki!

2012. dec. 9. 17:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Tényleg sok múlik az illaton.:)
2012. dec. 9. 18:05
 15/21 anonim ***** válasza:
csokis axe. :D
2012. dec. 9. 19:34
 16/21 anonim ***** válasza:

egyetértek az előttem szólóval :D

az Axe dezodorok kicsit fejbekólintanak...

és nem a reklám miatt, a legutóbbi srác is akivel összejöttem, már nála vettem észre a polcon hogy Axe. na mondom basszus :D már megint --' :)) mert nem ez volt az első eset :) nekem is a csokis a favorit, de a többit is szívesen szagolgatom .

19/L

2012. dec. 9. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:

de tetszik, hogy azt írtad, "Hölgy" meg "udvarolok"

ez egyrészt manapság nagyon ritka, de nagyon udvarias, és nekem pl. nagyon tetszik, ha egy fiú kicsit régimódian fogalmaz, mondjuk hogy "leányzó" vagy "édesanyám" meg "szép jó estét" etc.

vagy a korodhoz képest érettebb vagy, vagy már minimum 25-ön felül, ha megengeded a tippet. de ezzel lehet, hogy még keveset mondtam :) ismeretségi körömben még a 25 évesek se valami érettek :D

előző voltam.

2012. dec. 9. 20:15
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni az ajánlott illatszereket (nem egyszerre :)).

A kedves fiatal Hölgynek: Ezt bóknak veszem :)

Már harminc is elmúltam egész picivel.

2012. dec. 9. 21:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Paco Rabanne- one million

imádom ezt az illatot :)

2012. dec. 10. 10:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Páromnak Armani és imádom :-)

De sztem se ezen múlik. Nekem fontos hogy ha natúr akkor is jó illata legyen mert vannak akik hiába fürdenek szinte azonnal erős izzadságszaguk lesz. A páromnak enyhe az illata kimondottan kellemes Armani nelkul is :-)

2016. febr. 3. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!