Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki, vagy rajta van a sor?
Figyelt kérdés
tetszik egy srác, rég ismerjük egymást. Már kétszer ráírtam Fb-on, de harmadjára már nem akarok, az nagyon nyomulásnak tűnne. Ha szeretne beszélgetni, akkor rámírna igaz?2012. dec. 9. 15:17
1/6 anonim válasza:
vagy azt várja hogy te írj, vagy nem...sok lehetőség van.
2/6 anonim válasza:
igen...annak, ugyanígy vagyok...
már rá sem merek írni, mert félek, hogy ráun...
gondolj bele te is annak írsz aki érdekel aki meg nem annak nem írsz :S sajna ez ilyen
én már nem tudok milyen indokot kitalálni, hogy rá írjak :S kicsit lehet érdemes hagyni, de amúgy el kéne őket hívni valahova, mert a fb-on beszélgetés az nem éppen jó....
3/6 A kérdező kommentje:
2-es, igaz, ennyire nem lehet tutyimutyi a srác, ha érdeklem írni fog! Az nem kerül semennyiben sem! Köszi!
2012. dec. 9. 15:23
5/6 anonim válasza:
Rajta van a sor, egyértelmű, már így is gondolhatja, hogy esetleg bejön neked, vagy legalább szívesen beszélnél vele, hiszen írtál neki... semmiképp ne írj én azt mondom. Ha még ennyire se képes érted, akkor mit vársz? :)
6/6 A kérdező kommentje:
Helyzet változatlan, nem írt.
Ma tudtam meg, hogy elvileg van barátnője /vagyis egy hónapja még volt legalábbis utolsó infók szerint/, úgyhogy meg is értem, ha nem ír nekem, nekem meg így már nem party a srác! :) Kösz a megerősítést azért:)
2012. dec. 10. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!