Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért van az, hogy a leggázabb, legalja pasik akik kb. senkinek se kellenek (és akiket más srácok is utálnak) sokkal jobban tepernek, nyomulnak a jó nőkre?
Mielőtt bárki kígyót-békát kiabálna rám, elmondom, együtt vagyok valakivel. Jó nőnek számítok, szépnek, csinosnak, és nagyon-nagyon zavar hogy akár társaságban, akár suliban vagy szórakozóhelyen olyanok próbálkoznak nálam néha, akik nem tudom hogy képzelik hogy van esélyük (hisz talán még átlagos nők is viszolyognának tőlük, nemhogy én). Nemhogy külsőre nagyon nem néznek ki jól, belsőre is gázak, olyan idétlenek, agyatlanok, igazi kriplik, idegesítőek (az ilyeneket normális, jófej srácok is kiutálják, egyikük akiről szó van még a srác ismerőseimet is idegesíti). Nem tudják magukról milyen nyomorékok külsőre és belsőre? (Van köztük ilyen tipikus, kiálló fogú, vastagszemüveg keretes, bamba arckifejezésű nyomorék). Ráadásul rájuk se hederítek, semmi érdeklődést nem mutatok, így is rám vannak akaszkodva, megállás nélkül bámulnak akárhova megyek vagy mással beszélgetek, arra fordítja a fejét ahova én megyek vagy nézek, ha csak egy pillanatra rá nézek vagy udvarias vagyok már azt hiszi nyert ügye van és biztos bejön nekem. :O Hiába tudják ill. mondom meg nekik van barátom és tegyük fel láttak is vele előzőleg mintha nem érdekelné őket. Már nem tudom mit csináljak némelyikkel mert már mindennel próbálkoztam, először udvariasan majd közönnyel, lekezeléssel, flegmasággal, kiabáltam is, rácsaptam.. Van amelyik írogat hogy el akar hívni erre meg arra és hiába válaszolom hogy nem akkor is kitartó. Nem értem miért sokkal de sokkal rámenősebbek mint a náluk jóval jobban kinéző, intelligensebb pasik (legalábbis akikkel találkoztam). Emlékszem volt idő amikor nem volt önbizalmam, nem tartottam jó nőnek magam és úgy gondoltam nekem nincs esélyem a nekem tetsző srácoknál és nemhogy nem mertem volna nyomulni rájuk, rájuk se mertem volna nézni. De ezek?? Nem értem.
Mikor nem volt senkim is azt tapasztaltam a leggázabb pasik sokkal pofátlanabbak mint az ilyen helyes pasik és el voltam keseredve milyen gáz pasik hajtanak rám olykor.
A legdurvább, a társaságomban vannak más csajok köztük átlagosak, átlagosan szépek, kicsit csúnyácskák, mikor őket kérdeztem az illetőről rájuk hajtott e azt mondták rájuk nem, köszönésre se méltatta őket. Nem értem, miért nem náluk próbálkozik?
Most tuti valaki azzal fog jönni hogy hát örüljek hogy hajtanak, próbálkoznak, és valamelyikőtök de örülne neki, de higgyétek el fiúk, fordított esetben nektek se lenne öröm. Örülök ha udvarolnak, hajtanak de akkor ha nem túl pofátlanul és olyanok akik nekem is tetszenének és akik helyesek, szimpatikusak. Mondok egy példát, tegyük fel egyikőtök egy normál, vagy mondjuk helyes srác, aki okos, vicces, hozzá hasonló lányt szeretne de ehelyett mondjuk ronda, dagadt, szemüveges, zsíros hajú, igénytelen, buta, idétlenül röhögő lány hajtana rá pofátlanul és pitizne neki, hiába mondja a srác hogy nem és neki van valakije és nem is az esete a csaj hajthatatlan és továbbra is próbálkozik.
Köszönöm a normális válaszokat!
Én ezt azért nem mondanám, ezzel vitatkoznék hogy minden ember szép, vagy hogy csak szép és gyönyörű emberek lennének.
Van ilyen szempont is hogy objektív látásmód, nem hallottál még erről? ;) És egyébként is, nem kell ehhez úgymond felkapott divatmaca újság főszerkesztőjének lenni (nem olvasok ilyet) hogy valaki esetleg őszinte vagy kritikus legyen. Hajjajj....Pont csúnyácska nőismerősöm kritizált más nőket csodálkozásomra hogy szerinte ez meg az a nőismerősünk ronda. Nem beszélve sok más csúnyácska pasi ismerősömről aki nálánál jobb nőket kritizál egy.két szépséghibáért, inkább nekik kellene hogy szóljon az álentellektüel kritikád....Nem nekem.
Én értelmesen, világosan megfogalmaztam mi a problémám, ha te ebből semmit nem bírtál felfogni az a te bajod és betudható funkcionális analfabetizmusodnak.
Elég szűk látókörű lehetsz ha neked szép, gyönyörű emberek léteznek és akik hasonlítanak híres emberekre. ;) (Engem a sztárok nem érdekelnek, sokkal jobb a mindennapi életből rajongani emberekért, pl. párunkért. ;))
''Tudod ha így haladsz sírva fogsz könyörögni egy 5-ös pasinak, hogy csináljon neked gyereket lehetőleg még a klimax előtt.''
Még te beszélsz kulturáltságról? :D Olvasd vissza magad!! Totál zagyvaságokat beszélsz.
Attól még hogy neked nincs senkid és vígasztalgadod, áltatod magad hazugságokkal, neked nem lesz jobb.
Ja és van párom, az előző párjaim is helyes, kedves, okos, intelligens férfiak voltak. Most is van párom aki jó pasi és többek szerint nagyon intelligens, és jól keres. ;) És rajta kívül is bejönnék más helyes pasiknak a környezetemben, munkahelyemen is, szerencsére normális pasik is megtalálnak, nem kell adnom irigy, buta, begyöpösödött rosszindulatú emberek véleményére. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!