Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért van az, hogy a leggázabb, legalja pasik akik kb. senkinek se kellenek (és akiket más srácok is utálnak) sokkal jobban tepernek, nyomulnak a jó nőkre?
Mielőtt bárki kígyót-békát kiabálna rám, elmondom, együtt vagyok valakivel. Jó nőnek számítok, szépnek, csinosnak, és nagyon-nagyon zavar hogy akár társaságban, akár suliban vagy szórakozóhelyen olyanok próbálkoznak nálam néha, akik nem tudom hogy képzelik hogy van esélyük (hisz talán még átlagos nők is viszolyognának tőlük, nemhogy én). Nemhogy külsőre nagyon nem néznek ki jól, belsőre is gázak, olyan idétlenek, agyatlanok, igazi kriplik, idegesítőek (az ilyeneket normális, jófej srácok is kiutálják, egyikük akiről szó van még a srác ismerőseimet is idegesíti). Nem tudják magukról milyen nyomorékok külsőre és belsőre? (Van köztük ilyen tipikus, kiálló fogú, vastagszemüveg keretes, bamba arckifejezésű nyomorék). Ráadásul rájuk se hederítek, semmi érdeklődést nem mutatok, így is rám vannak akaszkodva, megállás nélkül bámulnak akárhova megyek vagy mással beszélgetek, arra fordítja a fejét ahova én megyek vagy nézek, ha csak egy pillanatra rá nézek vagy udvarias vagyok már azt hiszi nyert ügye van és biztos bejön nekem. :O Hiába tudják ill. mondom meg nekik van barátom és tegyük fel láttak is vele előzőleg mintha nem érdekelné őket. Már nem tudom mit csináljak némelyikkel mert már mindennel próbálkoztam, először udvariasan majd közönnyel, lekezeléssel, flegmasággal, kiabáltam is, rácsaptam.. Van amelyik írogat hogy el akar hívni erre meg arra és hiába válaszolom hogy nem akkor is kitartó. Nem értem miért sokkal de sokkal rámenősebbek mint a náluk jóval jobban kinéző, intelligensebb pasik (legalábbis akikkel találkoztam). Emlékszem volt idő amikor nem volt önbizalmam, nem tartottam jó nőnek magam és úgy gondoltam nekem nincs esélyem a nekem tetsző srácoknál és nemhogy nem mertem volna nyomulni rájuk, rájuk se mertem volna nézni. De ezek?? Nem értem.
Mikor nem volt senkim is azt tapasztaltam a leggázabb pasik sokkal pofátlanabbak mint az ilyen helyes pasik és el voltam keseredve milyen gáz pasik hajtanak rám olykor.
A legdurvább, a társaságomban vannak más csajok köztük átlagosak, átlagosan szépek, kicsit csúnyácskák, mikor őket kérdeztem az illetőről rájuk hajtott e azt mondták rájuk nem, köszönésre se méltatta őket. Nem értem, miért nem náluk próbálkozik?
Most tuti valaki azzal fog jönni hogy hát örüljek hogy hajtanak, próbálkoznak, és valamelyikőtök de örülne neki, de higgyétek el fiúk, fordított esetben nektek se lenne öröm. Örülök ha udvarolnak, hajtanak de akkor ha nem túl pofátlanul és olyanok akik nekem is tetszenének és akik helyesek, szimpatikusak. Mondok egy példát, tegyük fel egyikőtök egy normál, vagy mondjuk helyes srác, aki okos, vicces, hozzá hasonló lányt szeretne de ehelyett mondjuk ronda, dagadt, szemüveges, zsíros hajú, igénytelen, buta, idétlenül röhögő lány hajtana rá pofátlanul és pitizne neki, hiába mondja a srác hogy nem és neki van valakije és nem is az esete a csaj hajthatatlan és továbbra is próbálkozik.
Köszönöm a normális válaszokat!
Próbálkozz szingli csajnál aki érdeklődik tipp ez azért elég súlyos :)) viccesen hangzik.
Olyan még a világon nem volt,hogy egy klassz, heyles, gyönyörű nekeem tetsző nő ne lett volna foglalt.
Egyszerüen nem létezik. Mindig egy élelmesebb disznó már kimazsolázta ezeket előttem.
Főleg azok, akik már tulvannak a tanulóéveken, és a gagyi szórakozóhelyeket nem látogatják, mert irritáló a közeg.
Tehát a szingli és érdeklődő lányok, azok az outlet kategoria, akik a kutyának nem kellettek, és engem sem fognak meg. Ráadásul még azok is elvárósak, hogy a pasas menjen oda hozzájuk, egyik nő sem szokott túl sok jelet küldeni. Nem ,nem csak nekem, hanem látom,hogy többnyire pasis közegben ha van egykét maca, totál zákózottak szoktak lenni, ez a gyakorlat. Még jelezni sem mernek,mert számukra már az is pofáraesés gyanús,ha nem jeleznek nekik vissza, már azt is kudarcnak fogják fel. Nulla, zéró esélyek vannak találni valakit. Egyszerüen mindenki foglalt.
#21-es, szerintem meg olyan nincs hogy ne akadna szép nő aki ne lenne foglalt. Ismerkedni sem csak szórakozóhelyen lehet, sok mindenhol máshol is.
Ismerek azért baráti társaságomban szép nőket akiknek nincs senkijük. De most szerinted akinek épp nincs senkije csajnak és szép szerinted a kutyának se kellett vagy hogy van ez?
Pont hogy a nőknek nagyobb esélye van egyedül lenni, mert sokkal több nő van mint pasi, több nő él magányosan. A szép és okos nőknek nehezebb dolga van, a csúnyácska csajok sokkal előbb találnak párt, olyanok akikről lehet azt gondolnád a kutyát se érdeklik. Hogy miért?
A szép és okos nőktől jobban tartanak, mivel fél azt gondolják biztos nagyok az igényei, ha még okos is akkor beszélgetni is kell vele. Viszont egy csúnyácska nőnek alacsonyabb elvárásai vannak, ragaszkodni fog szinte az első pasihoz aki érdeklődést mutat iránta és máris hozzá megy (összes ilyen volt osztálytársnőm férjnél van, gyorsan elkeltek).
Képzeld, én pont azt hallom és olvasom itt is hogy a csajok hiába küldenek jeleket, a pasik még úgyse mernek vagy akarnak közeledni hanem elvárják a csajok kezdeményezzenek, de ez más téma.
túlságosan sokat foglalkozol a külsővel, a legtöbb embernek sokat számít a külső, de te az alapján belső tulajdonságokra asszociálsz, egyfajta negatív érzete van annak, ahogy a "csúnyákról" vélekedsz, olvastam, hogy a belsővel is gond volt ezeknél a srácoknál
de minden mondatod úgy kezdődik, amikor erről van szó, hogy "de nem elég, hogy csúnyák", ez sajnos nagyon ellenszenves
24#, szerintem szövegértési problémáid vannak. Írtam pár helyen hogy nem a külső alapján ítélek meg alapvetően embereket. Nekem is számít a külső valamennyire a párválasztásban, de nem a legfontosabb. Nem szép emberek közt is vannak akiket sokra tartok, szeretek.
Azt próbáltam kihangsúlyozni, hogy akikről szó van és idegesítőek, nem a külsejük számomra a legnagyobb probléma hanem hogy mellette idétlenek is, retardáltak.
Szó nincs arról hogy előnytelen külsőhöz bármit társítanék, de tény, sokkal rosszabb, ha valaki nemhogy nem néz ki jól de mellette gyerekes is meg buta is.
#26, lehet csak még nem találkoztál olyannal. :)) Hallottam a pasik legjobban a buta de szép nőket szeretik mert ki is néz valahogy, nem kell vele beszélgetni és igényei sincsenek viszont lehet hosszútávon idegesítő, viszont bármit be lehet neki adni elhiszi, az ilyenek is elkelnek könnyebben. Más része a pasiknak az átlagos de okos nőket szereti, mert ugyan szerényebb adottságai vannak de nincsenek nagy igényei és beszélgetni is lehet vele.
Ott vannak az okos és szép nők mint említettem, nekik nehezebb mert tisztában vannak az adottságaikkal, feljebb is viszik az igényeiket és öntudatosabbak is, nem hagyják magukat félrevezetni.
Nem tudom, mit jelent az hogy ''faszacsaj'', de szerintem intelligencia függő ki hogy kezeli a privát életét. A kifelé mutogatás szerintem felesleges és az illető vagy felvágni akar vele (felszínesség) vagy valamit ellensúlyoz vele. Szerintem a párkapcsolat magánügy, nem tartozik másra, akik igazán szeretik egymást azoknak nincs szüksége erre a bohóckodásra. Én sose bírtam azokat ismerőseim közt akik kiraktak több ezer közös fotót az aktuális pasijukkal a kép elnevezésekről nem is beszélve..Ennél az volt riasztóbb mikor nyilvánosan irkáltak egymásnak nyálas üziket amikor ez is csak rájuk tartozik és én nem vagyok kíváncsi rá, folytathatnák privátban is. Csak aztán nem kellemes ha hirtelen véget ér a ''lámúr''..
Nyitott szemmel kell járni mint írtam nemcsak szórakozóhelyeken. Bár ott is akadhatnak csajok egyedül, egy időben én is jártam a szórakozóhelyeket barátnőkkel, nem egy helyre többre is elmentünk hogy megnézzük melyik milyen. Volt olyan hely ahol hasonlót tapasztaltam hogy minden pasival csaj jött, egy ideig barátnőmmel mulattam az időt de utána szerencsére jöttek. :))
És ne mindig a legfeltűnőbb, legcicomásabb, legmélyebben kivágott ruhájú hölgyikét vedd célba (talán rájuk értetted hogy ''faszacsaj''), hanem akik ugyan jól néznek ki de visszafogottabb stílusuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!