Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kedves, és szép nőt keresek. Valaki?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, magas,185 cm körül, rövid, barna hajam, barna szemem van. Nemtudom még mit írjak, mert nem akarok regényt írni, akinek kérdése van, tegye fel bátran. A kor annyira nem számít, de max 25 éves korig gondoltam, ja és minimum 19.2012. dec. 7. 18:20
2/19 anonim válasza:
175 magas vagyok, hosszú szőke hajam, és kék szemem van. Kidolgozott combjaim vannak, és el sem tudod képzelni miket tudok az ágyban.
4/19 anonim válasza:
Olyat én is keresek :D eddig sikertelenül :P
5/19 anonim válasza:
Ja igen, cuncimókus 20 vagyok, elfelejtettem írni.
És férfi.
6/19 anonim válasza:
Ha buta, nem tud főzni, és a szennyest a mosogatóba dobálja a mosatlan mellé, akkor is kell?
7/19 anonim válasza:
Aranyosnak tűnsz, biztos találni fogsz olyan lányt aki első pillanatra beléd fog zúgni! ;)
L/16
9/19 A kérdező kommentje:
Hát engem nem érdekel,hogy hogy tud főzni,hogy bánik a szennyessel,nekem az a lényeg,hogy őszintén szeressen.Na meg,egy nő hogy tud béna lenni az ágyban,azthittem cs mi tudunk bénák lenni,nem így van?Ja,egyébként légyszíves,csak az írjon,aki komolyan gondolja,mert szerintem ez egyáltalán nem vicces,hogy férfiak nőknek állítják be magukat,inkább furcsa és undorító.
2012. dec. 7. 19:58
10/19 A kérdező kommentje:
élőbe meg tudod mikor fogok csajozni,rá is menne egy élet,mire talál az ember valaki normálisat
2012. dec. 7. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!