Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetnénk közelebb egymáshoz?
Sok ilyen kérdés van, de az enyém kicsit "speciális" eset. A lány idősebb. 2 évvel. Előre megkérlek titeket, hogy ne kisfiúzzatok, ha meg csak azért kattintottatok, legyetek szívesek megtartani a vélemenyeteket. Köszönöm.
15 éves vagyok, az imádott hölgy pedig 17 éves. Jóval magasabb vagyok nála, elég sportos vagyok, viszonylag intelligens. Ő mint írtam elég alacsony, vékonyka, és nem is az a bombanő, de a személyisége az, amit megszerettem benne. Kb 3 hónapja ismerjük egymást. Eleinte nem mertem hozzá sem szólni, aztán viszont elkezdtem ráköszönni mindig, mikor a környékemen volt. Mikor láttam, hogy mosolyogva visszaköszön, akkor pár hét után már odaléptem hozzá, megkérdeztem milyen volt a napja, milyen órája lesz, és egyéb közhelyeket. Később már fácsebukon is ráírtam néha, és ezután mindig szuperül elbeszélgettünk. Mindig volt közös témánk. Jelenleg ott tartok, hogy megvan a telefonszáma, gyakran beszélgetünk fb-on, viszont személyesen mindig csak pár szót váltunk.
A kérdés(ek): Milyen legyek a társaságában? Hogyan tudnám megoldani, hogy érezze, hogy kedvelem, de ne vegye nyomulásnak? Egyáltalán lehetne létjogosultsága egy ilyen kapcsolatnak? Nem sok a 2 év?
Köszönöm, hogy végigolvastátok, és várom a válaszaitokat.
Szia!!
Szerintem egyáltalán nem sok így a két év. Kicsit azért lehetnél nyomulósabb! :) Már mint ha néha felhívnád telefonon. Vagy esetleg elhívhatnád őt valahova.
Egyébként ha találkoztok azért nem beszéltek sokat mert ő passzív veled, vagy te blokkolsz le, vagy csak így adja a helyzet? :D
Az utolsó kérdésedre válaszolva, szerintem sok az a két év. Ha te lennél 17 és a lány 15 az normális lenne. A lányok viszont általában előbb érnek. Persze mindig akad kivétel, van, hogy egy fiúnak érettebb a személyisége.
Ő nemsoká 18, szép lassan nővé cseperedik, és elkezdenek neki udvarolni a fiatal 20 év körüli férfiak.
Te testileg és lelkileg is nagyon sokat fogsz még fejlődni. Szerintem a lány javára sok az a két év ebben a korban. De azért sok sikert kívánok
Én emlékszem, hogy milyen voltam 15 évesen. Szinte egy teljesen másik ember lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!