Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak miért az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért az olyan pasik kellenek, akik semmibe veszik őket?

Figyelt kérdés
Akik pedig törődnének velük, azokat észre sem veszik és rendszerint élből elutasítják őket.
2012. dec. 7. 15:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%
"csak mert rossz külsővel átkozta meg őket a természet" Nem nyavalyogni kell,hanem a legjobbat kihozni magadból!Az,h mivel áldott meg a természet az egy dolog,lehet rajta javítani vagy valamivel kompenzálni a dolgot!Máskülönben meg ,ha annyira nem tartod magad jó pasinak,akkor lejjebb az igényekből...
2012. dec. 7. 18:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, aki pl. alacsony és ronda az arca, az egyrészt nem tud javítani ezeken, másrészt még akkor se kell senkinek, ha egyáltalán nincsenek igényei.
2012. dec. 7. 19:27
 13/19 anonim ***** válasza:
11-es, 8-as vagyok szóval én írtam azt, amit idéztél. Bár lényegében az előttem író 12. hozzászólóelég jól összefoglalta a lényeget (mondjuk ez nem lehet véletlen). De tényleg, igényeim azok nincsenek, sem külsőre, és most már viselkedésre sem. (Régebben még elvártam volna egy lánytól, hogy pl. ne dohányozzon és ha lehet ne minden második szavában káromkodjon, de most már ezeket is tudnám tolerálni.) Továbbá volt, amikor én is hittem azt, ha megpróbálom magamból kihozni a maximumot, akkor javulnak az esélyeim. Fejlesztettem a külsőm és a belsőm is. Semmire sem mentem vele. Nem dadogok, ha jó napom van, akkor még magabiztosnak is tűnök. Egyetlen bűnöm, hogy fertelmesen nézek ki.
2012. dec. 7. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Ebben semmi meglepő nincs. Akik jól néznek ki, megnyerő minden téren a személyük, azoknak egyszerüen nem kell annyira pedálozniuk, mint azok akik dögunalom, ronda akármik. Nekik egyszerüen nagyon kell villantaniuk a szeélyiségüket, nagyon kell törődést szimulálniuk, ohgy esetleg bevágódjanak,de még úgyis bebukják. Most őszintén ,mi mást tudna tenni az ilyen ember? Halmozza az ajándékokat, virágokat, becézget, símul, dörgölőzzik, hízeleg, bókol éjjel nappal, behódol, istenként tiszteli a nőt, hogy hátha megesik a szíve azon az átlag/az alatti kinézetén. Tipikus a kivert kóborkutya effektus. AZ is olyankor nagyon benyalja magát,hátha meglesz szánva. Alattvaló! Jobbágyfajzat! AZ ilyeneket nomrális körökben semmi sem szokás nézni.
2012. dec. 10. 12:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez teljesen így van,a jól kinéző,alfahímek kellenek a nők nagy részének,a maradékra meg annyi a jelentkező,mint egy normális állásra az állásinterjún.Kész,ez a helyzet,ha ronda a férfi,akkor fújhatja,mint ahogy én is sajnos ronda vagyok,mint testileg,mint fejileg és egyéb dolgokban is.De szerencsére teszek rá és lefoglalom magam,így kevésbé jut eszembe ez:)
2012. dec. 10. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Érdekes, én sose tűrném hogy egy pasi semmibe vegye ugyanígy a megcsalást se tolerálom és mégis boldog párka pcsolatban vagyok már több éve. Vannak kivétlek, és kövezzetek meg de mikor nem volt párom akkor is próbálkoztak sokan de ha külsőre nem jön be akkor nem is akarom megismerni.
2012. dec. 10. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:

nem minden jó pasi veszi semmibe a nőket ...

és sokan nem a külső alapján döntenek, elég ha valamit szépnek látunk valamiben akkor máris rózsaszín felhő az exemel is így voltam... volt egy fajta stílusa egy nézése amivel levett a lábamról, pedig nem volt tökéletes...

sok nő tart a helyes pasiktól ahogy sok srác a helyes nőktől, hát akkor akadjanak össze és legyenek boldogok...

tök mindegy külső alapján ítélkezünk !!!! de mindenki!!!! mert egy szexmániás mindenki, állásinterjún egy csinosabb hölgy esélyesebb, mint ugyanolyan képzett kevésbé szebb női társa...

mikor meglátunk valakit a legelső, hogy a fantázia beindul...ez meg természetes...és akkor mi van? az amit egyből gondolsz meg érzel azon nem fog változtatni semmise....csúnya ember meg nem létezik! mindenki megtalálja a párját, de ha csak ül otthon és azon rinyál, hogy néz ki, de nem képes érte semmit sem tenni, mert MINDENEN LEHET VÁLTOZTATNI, akkor az meg is érdemli, hogy egyedül legyen .....segíts magadon isten is megsegít mondás..érdemes rajta elgondolkodni...

2012. dec. 10. 14:00
 18/19 A kérdező kommentje:
A semmibe vevést úgy kell érteni, hogy a csajok tepernek a fiúkért, akik észre sem veszik őket,akik pedig igen és törődnének velük azt lepattintják magukról.
2012. dec. 12. 02:22
 19/19 anonim ***** válasza:
soha nem tepertem még egy srácért sem és nem is fogok. ez a pasik dolga.
2012. dec. 12. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!