Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak, ha egy lány kérdezi: Járunk?
Figyelt kérdés
Minden értesülésem szerint (jók az informátoraim :D) hétfőn azaz december 10-én kerül majd erre sor, tehát addig kéne a válasz2012. dec. 5. 21:53
3/15 A kérdező kommentje:
természetesen szeretném de sztem az elég hülyén hangzik: Járunk? Igen.
meg mi lenne utána? kínos csend...
2012. dec. 5. 21:56
4/15 anonim válasza:
Te tudod, mit akarsz. Felőlem azt is mondhatod, hogy "Járunk, ha csinálsz nekem szilvásbuktát."
5/15 anonim válasza:
Válasz képen kérdezd meg, hogy normálisabb kérdéssel nem tudta-e volna megzavarni az erővonalaidat. Ez a kérdés NAGYON DEBIL :D
Vagy frappánsan a válasz: "Nem, nem járunk, hanem szerelmesek leszünk"
6/15 anonim válasza:
Mond azt neki, a kérdésedre ugyan az a válasz, mint arra, hogy leszopsz-e.
7/15 anonim válasza:
és mi lenne ha megcsókolnád akkor?:)
8/15 A kérdező kommentje:
megcsókolni... ez egész jó
2012. dec. 5. 22:02
9/15 anonim válasza:
-Szia.
-Szia. Hehe...
-Öö..Járunk?
-Igen!
-Jó.
-Jó.
10/15 -=Koldus=- válasza:
Úristen, már a járás megkérdezése is előre megtervezett időpontban történik? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!