Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha egy lány keveset beszél?

Figyelt kérdés
Hátrány, ha kell egy kis idő, amíg feloldódik, és mond valamit, nem érzi úgy, hogy megállás nélkül kéne beszélnie. De egyébként jó vele társalogni, csak kell neki egy 5 perc, mire belemelegedik.

2012. dec. 4. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem pozitívom, mert én is ilyen vagyok :)

Persze nem lenne kukaság, biztos tudnálak kérdezni valamiről! :)

2012. dec. 4. 22:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Kifejezetten az ilyen lányokat kedvelem :) akkor beszéljen, ha van is mit mondania, és van annak értelme. Ritka az ilyen ... :S

17/F

2012. dec. 4. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Alapból minden emberi kapcsolat beszélgetésekre, diskurálásokra, dumálásokra stb. épül. Hát még egy párkapcsolat. Csak a proliknál van olyan, hogy nő tipikus bunkó háziasszony - megjön a tajparaszt férje - elévágja a babgulyást és végig pofázik neki az meg csak befalja aztán go focimeccnzés nő meg addig mittomén mit csinál.
2012. dec. 4. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
VASAAAL :D
2012. dec. 4. 23:00
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem is kell pár perc azé xd
2012. dec. 5. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!