Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác már 2 napja nem írt. Mi van?
Figyelt kérdés
Azt mondta meg akar ismerni, eddig rám írt 2 szer, de 2 napja semmi. Most akkor mégsem akar semmit?2012. dec. 4. 21:25
11/15 anonim válasza:
És mégis mennyit kéne a srácnak beletennie, hogy a Kegyes Úrhölgy is hajlandó legyen valamennyit feccölni az egészbe?
De tényleg, mi lenne az a határ, ami után úgy érzed, hogy akármit is csinálsz, már nem fogsz úgy tűnni, mintha hajtanál érte, meg túlságosan érdekelnéd.
Ezt meg is kérdezem, azt hiszem.
12/15 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló, és valamiért törlődött az ismertségünk facebookon. Gondolom ő törölt engem, mert én biztos nem őt :/
Ott van a földgömbnél még (értesítések), hogy xy visszaigazolt, de mégsem vagyunk már ismerősök
Úgyhogy gondolom mégse akar ismerkedni a lány...
Írj rá, mert lehet, hogy én vagyok az a srác! :DDD
13/15 A kérdező kommentje:
De nekem az ismerősöm ő, nem ezzel van a gond. Ha még egyszer rám írna és jól elbeszélgetnénk utána én is írnék neki.
2012. dec. 4. 22:30
14/15 anonim válasza:
a 3 a bűvös szám ?? 3 kismalac 3 királyfi 3 testőr . 3 x kell valakinek rád írnia ahoz hogy majd valamikor te is rá írj
15/15 A kérdező kommentje:
Elég kevesen dumáltunk az alatt a két alkalom alatt, nem érzem, hogy olyan viszonyban lennénk, hogy ráihatnék nyugodtan.Majd ha már elhülyülünk, beszélgettünk minden féléről akkor utána nyugodtabb szívvel írok rá, de ez még nagyon nagyon az eleje,ilyenkor szerintem a férfinak kell keresnie a nőt.
2012. dec. 4. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!