Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a gazdag, jóképu pasiknak van barátnojuk?
Ilyen kérdésekkel van tele az oldal. Essen már le, hogy nem a pénz meg a kinézet a minden! A kinézeteden meg tudsz simán változtatni (gyúrás, sportolás, hajbelovés, arcszorzet, kozmetikus, ruházkodás) és az anyagi helyzeteden is. Ha akarsz dolgozol hétkozben és hétvégén is és még bulizni és a haverjaidra is marad egy csomó idod. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy tényleg meg-e teszel mindent, hogy jobb ember legyél? Sportolok, dolozok? Vannak barátaim? Egészséges a világnézetem?
Ismerkedjetek emberekkel és éljetek teljes életet! Általában az lesz depis akinek túl sok az ideje hulyeségeken filózni és túlkomplikálni a dolgokat. Kosd le megad, attól kitisztul a fejed.
Nem az kell a csajnak, hogy kinyald a seggét, hanem hogy legyen egy betonkemény alfa-hím mellette akire támaszkodni tud, és ez a betonkemény alfa-hím jó ember legyen és értse meg (dióhéjban mondom).
A lányoknak tényleg a belso a fontos, és ha már olyan sok lánynak nem kellettél gondold át a lényed.
Ne ringasd magad abba a hitbe, hogy jaj, így szulettem, csúnya vagyok, a csajok utálnak. Még mit nem! Te és csakis te tehetsz arról aki vagy. Novessz golyókat és menj ki a Világba és tuti boldog leszel. Szelloztesd ki a fejed és gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!