Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok a csúnya fiúkról mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a csúnya fiúkról mi a véleménytek, amikor megláttok egy csúnya fiút, mi jut eszetekbe először?

Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
haggyad már baszod... sok csíra azon éli ki magát, hogy gyakorin sanyargasson önbizalomhiányos srácokat... ne dőlj be nekik... látatlanban jó, hogy nagy a p*fájuk
2012. dec. 4. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Amíg békénhagy addig semmit nem gondolok róluk, ált a magam gondolataival vagyok elfoglalva az utcán nem méregetem az embereket. Ha egy ilyen bepróbálkozik elküldöm, de mivel párom van a "jóképű" pasikat is ugyanúgy elhajtom. Amúgy meg ha kérdezel azt hogy ezek is a külsejüket fogják hibáztatni ha nem megy a csajozás és megkeseredett önbizalomhiányos emberek lesznek.
2012. dec. 4. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát a Fiat Multipla tényleg egy fos :D Figyelj srác egyáltalán nem biztos hogy ronda vagy. Szerintem csak próbálod magad a körülötted lévőkhöz viszonyítani. Attól hogy esetleg nem nézel ki úgy mint ők még nem biztos hogy egy hányadék vagy. Simán előfordulhat ha majd egy más társaságba kerülsz, hogy ott te leszel az egyik legjobb ha nem a legjobb pasi.
2012. dec. 4. 16:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyszer bepróbálkoztam egy lánynál személyesen, kigúnyolt, lerondázott, főleg az orrom miatt cseszegetett. Aztán egy másik lánynak chaten küldtem képet, ő is kinevetett és azt írta, "bocsi, de jobb lett volna, ha nem küldesz képet, mert ronda vagy, na pá", de volt még pár ilyen lerondázásos esetem, de azért a többség szépen angolosan, csendeben eltűnik örökre a neten, ha küldök képet, a személyes ismerkedéseknél meg többnyire azt mondják van barátjuk, talán jobb is ez így, mert az a sok lerondázás sokkal jobban fájt és sírtam is, amikor egyedül voltam, bár senki sem tudja, de nagyon fáj, hogy így undorodnak tőlem a lányok. Én csak egy aranyos, kedves, rendes lányt szeretnék, később családot, gyereket, de így már nincs is kedvem élni, mindig az lesz a végeredmény, hogy elutasítanak a lányok a külsőm miatt. Haveromék néha vígasztalnak, hogy nem vagyok ronda, csak átlagos, de tudom, hogy valójában ők is rondának látnak, csak nem akarnak megbántani.
2012. dec. 4. 16:11
 15/15 anonim ***** válasza:

a külső adottságaidon nem tudsz változtatni, akik ilyet írnak, mondanak, h ronda vagy, azok érzelmi analfabéták

viszont egy dolgon tudsz változtatni, ez az önbizalmad, és ezt akkor is lehet fejleszteni, ha több visszautasítás ér, mint másokat

hány éves vagy?

2012. dec. 4. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!