Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam, hogy megcsókoljon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam, hogy megcsókoljon?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki rég óta tetszik. Ő már próbálkozott nálam annó de nem hagytam magam. Most hétvégén együtt fogunk bulizni vidéken. Szerintem be fog próbálkozni, de nem tudom, hagyjam e neki. Mert ha könnyen negkap lehet, hogy már nem is leszek neki érdekes, viszont múltkor is távolságtartó lett miután elutasítottam. Szerintetek? 19L

2012. dec. 4. 03:46
 1/9 A kérdező kommentje:
A lényeg annyi, hogy nem akarok könnyű prédának tűnni.. De nem akarom azt sem, hogy többet ne beszéljen velem
2012. dec. 4. 03:50
 2/9 anonim ***** válasza:

"Van egy srác aki rég óta tetszik. Ő már próbálkozott nálam annó de nem hagytam magam."

miért nem? wtf? :DD

2012. dec. 4. 04:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Hagyjad. Ha mindig elutasítod, akkor rombolod az önbizalmát, aztán persze hogy elmegy a kedve. Sikerélmény kell neki.
2012. dec. 4. 05:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Azzal,hogy csókolózol vele csak azt mutatod,hogy van esélye nálad annak a szerencsétlennek.Akkor kap meg könnyen,ha egyből beveted magad az ágyába.
2012. dec. 4. 05:59
 5/9 anonim ***** válasza:
És azt hiszed hogy te vagy az egyetlen csaj ezen a világon? Rohadt naiv vagy! Főleg hogy buliban ismerkedsz. Szerinted melyik testrészedre hajt? És nyilván nem csak a tiédre.
2012. dec. 4. 13:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Van olyan férfi aki ez miatt fog kedvelni,hogy ilyen vagy, van olyan aki meg ez miatt fog letenni rólad. Én például az ilyen kéretős nőket kilóméterekre elszoktam kerülni, annyira nulla hozzáállásnak tartom. Nem ettől leszel érdekes,hogy még egy csókot is spúr vagy adni, hanem főleg a kinézeted, aztán a személyiséged, mennyire vagy érdekes ember, intelligens satöbbi. Az emberi tulajdonságok a döntők,hogy kellesz -e vagy sem, nem az,hogy kéreted össze visssza magad.
2012. dec. 4. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát elárulnám az utolsónak, hogy nem szoktam össze vissza kéretni magad. Bár te gondolom az olyan lányokat szereted ezek szerint akik szétteszik a lábukat az első randin. Az biztos 100as hozzá állás ;)

Hát én nem vagyok ilyen. És elárulnám neked kedves, hogy ez nem "kéretés" szimplán, hogy valaki fontos és nem akarom, hogy ennyibe kimerüljön.

a 13:36-osnak meg üzenném, hogy valószínűleg mindenkinek más jön be. DE egyáltalán nem vagyok naív. Ne ítélkezz mikor nem ismersz. Nyilván nem gondolom, hogy én vagyok az egyedüli. Kettő nem buliban ismerkedek :DDD mivel évek óta ismerem az illetőt és három "Szerinted melyik testrészedre hajt? És nyilván nem csak a tiédre.

" erre csak annyit reagálnék, hogy mindenki magából indul ki.

köszöntem

2012. dec. 4. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem azt mondom,hogy tegye szét vadidegennek két mondat után, de például egy olyat el tudok képzelni, hogy a lánynak nagyon bejövök külsőleg, gyakolratilag a férfiideálja vagyok, és első randin elképsztően jól érezzük magunkat, nagyokat nevetgélünk, szóval tudod,az az igazi egymásra hangolódos tökéletes randi, amikor szinte érzed,hogy ezt az emberi lényt neked szánta a sors. Na egy hazakísérés után az elköszönő csók helyett beránt az ágyába, mert úgy nézünk egymás tekintetébe, annyira kívánjuk egymást, akkor ettől én nem tudnám a lányt ribizli gizinek nézni,érted! inkább egy gyors, tökéletesen sikerült randi jó zárással két egymásnak való ember közt. Ebben egyszerűen nem értem hol a probléma. Főleg, hogy a külvilágnak kuss van ahhoz, hogy e két ember közt miként zajlanak a folyamatok, tehát nincs rálátásuk, így nem tudnak laikusként ítélkezni sem. De azt nem szeretem, amikor ugyanilyen szituációban az elköszönő csók pillanatában a lány valami bizonytalan, enyhén sértődött modort vesz fel, és elrántja a fejét, aztán rádvágja az ajtót, majd azt modnja, még látlak talán... De azért kívnája persze nagyon is!. Az ilyen kéretős majmokat nem bírom elviselni. Egyszerűen ha úgy jön ki a szituáció, ha van elég jó hozzá a partner, akkor meg kell történnie aminek kell, és jó ha minél hamarabb. Ettől ugyanúgy fogom szeretni tisztelni a továbbiakban is, mert van olyan szimpatikus, olyan megnyerő kívül belül. És mégis volt a példában látható módon szex más viszonylag hamar. Nem kell állszenteskedni. Ahogy nyilván nem elvárás az sem, hogy ha nincs meg zéró szimpátia akkor ágyba kényszerítsd magad egy vadidegennel.
2012. dec. 4. 23:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen így érthető. Viszont amit mondasz: egy rendes randin, mikor esetleg haza kísér a fiú és tetszik nyilván nem fogom a fejére csukni az ajtót. De most konkrétan a buli miatt írtam..
2012. dec. 5. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!