Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elviselni a folyamatos csalódást?
Mostanába elég sokat ismerkedtem de egyikből se lett semmi, pedig a randikon azt mondtam volna h de szuper volt, biztos lesz folytatása, azonban többé nem volt elérhető egyik lány se, hiába érezték látszólag jól magukat aznap.
Már annyira nehezen viselem, semmi se okoz örömet, egyátalán minek így élni..
Ha ez ember folyamatosan csalódik, ott vele is gond van nem csak másokkal.
Ha csak 1-2 emberről van szó az elmegy de ha több ott akkor veled is van gond.
előző: ez 1 önszuggesztiós baromság. miért sikerüle? hogyan?
van 1 szint ami alatt kalap-kabát, akármit csinál is a delikvens.
én nem vagyok túl vonzó a nőknek = próbálkozásaim számával csak a kudarcaim számát növelem.
a puszta próbálkozás (önmagában) elégtelen.
10-es: Nem dugni akarok! és nem "party-szajhákkal" ismerkedek, tök normális csajokkal akik egyátalán nem bunkók velem mégis eltűnnek, pedig egyébként úgy viselkednek mint akiknek szimipi vagyok :S
13: Talán igen, talán nem de már semmi kedvem kipróbálni h mi lesz legközelebb amikor elég nehéz túltenni magam rajta h otthagyott egy olyan csaj aki tök szimpi volt egész nap.
Aquer neked nincs túl sok %-od :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!