Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik a dundi csajokat?
Helloka!
Én is molett csaj vagyok és 10 hónapja kapcsolatban vagyok. Tnap láttuk párommal a tv-ben a hétvégi molettszépségversenyt,és a páromnak felcsillant a szeme. A 10 hónap alatt eddig ilyet még nemigen láttam nála,pedig nem egyszer átsiklottunk már a divatcsatornák kínálatán...
És ő is szereti,ha van mit fogni, szereti a cipót:)...
Na most majd jönnek a negatívok. De nem baj, akkoris el kell mondanom. Szóval én pasi vagyok 30 éves és most egy duci barátnőm van 3 éve és jól megvagyunk !
DE: igazából azért mindenki a karcsúbbakat kedveli elsősorban. legalábbis akit ismerek. Az még belefér ha van rajta egy kis felesleg, ez az a bizonyos "van rajta mit fogni" kategoria. De a kifejezetten kövérek nem igazán tetszenek senkinek. De szeritnem ugyanez fordítva is igaz, vannak lányok kiknek bejönnek a macis srácok, de a kövérek senkinek... Szóval ha a "dundi vagyok" csak szépítése a kövérségnek, akkor lehet sajna ez probléma. De ha a szó valós értelmezése az igazság akkor biztos nem ez a gond.
Igen!
En peldaul kifejezetten ugy erzem, hogy szebb egy lany, akinek olyan kis telt alakja van!
Elárulom, hogy MINDEN lány tetszik valamelyik fiúnak. Ő az esete!
Ugyanis annak idején az anyja is tetszett valakinek...
Amikor megismertem a páromat,59 kiló voltam.Eltelt pár év azóta és felszedtem jópár kilót jelenleg 95 kiló vagyok (175 magas).Az akkori súlyommal is bejöttem a páromnak,de mióta dundika vagyok,folyton rámizgul.:)
Azt mondja,hogy: "'Egy duci csajra,sokkal jobb ránézni,mert árad belőle az életvidámság és ezért olyan kívánatosak!"
Én csak azt tudom mondani neked,hogy sokkal könnyebb lesz minden ha elfogadod magad,akkor látszik rajtad a magabiztosság és ha nem agyalogsz már ezen megérkezik a herceged is....
én vékony vagyok (nem genetikailag, hanem mindennapos szenvedéssel), mégsincs senkim...:(
szerintem nem azért nincs pasid, mert nem vagy vékony, hanem mert azt hiszed, hogy azért nincs pasid, mert nem vagy vékony!
mondjuk különbség van egy hetvenkilós és egy 200 kilós közt...
Szia!
Hát én vékony vagyok, mások szerint szép is, mégsincs barátom. Valószínűleg nincs olyan kisugárzásom, ami felkelti a pasik figyelmét, nem járok bulizni sem, gyakorlatilag nem sok alkalmam van az ismerkedésre. De ahogyan látom, sokkal fontosabb a belső. Hogy jól érezze magát Veled az illető. Mert hiába egy porcelánbaba, ha csak mutogatni lehet. Szóval nem tudom, milyen típus vagy, de mosolyogj, és beszélgess többet velük. Hisz nem az első pillanatban dől el semmi. :) Remélem, hasznát veszed majd a tanácsomnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!