Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetési István kérdése:
Mi a különbség az itteni és a való élet csajai
között ízlésük tekintetében?
11/20 A kérdező kommentje:
A pontok semmit sem számítanak, találkoztam már itt olyan emberkével, aki azt mondta, hogy lehetőleg csak 80% hasznos válaszadók válaszoljanak a kérdésére. Amúgy ha egy icipicit is rondább az átlagtól egy ember, akkor a lányok elhúzzák a fejüket, fintorognak, levegőnek néznek.
9-es: Nekem a vitához egy dolog jutott eszembe. Azért nem írom soha senki képéhez azt, hogy ronda vagy, mert akkor csak az önbizalmát veszem el. És lehet, hogy emiatt majd nem mer kezdeményezni. Pedig, lehet, hogy ő amúgy egy nagyon értékes ember, akivel egy fiú/lány nagyon boldog lehetne...
2012. dec. 2. 20:36
Pista! Most normálisan, veszekedés nélkül kérlek meg arra, hogy magyarázd el, hogy mégis hogyan tudtál alkotni, egy objektív mércét arról, hogy ki hogy néz ki... Mi az, hogy átlagos?! Szerinted be lehet sorolni az embereket? Mégis mi alapján? Ahogy te sorolod őket, az a te saját bejáratú mércéd, lehet, hogy másnál rohadtul nem úgy vannak a dolgok.
Én ezt minden nap tapasztalom. Pl. volt egy fiú, aki nagyon tetszett nekem külsőre, egyik barátnőm pedig azt mondta, hogy olyan szinten ronda, hogy bottal sem piszkálná. Na akkor ez mi?
Nagyon kicsi része az az embereknek, akik mindenki szerint reménytelenül csúnyák.
Az kb. ez a szint:
http://www.youtube.com/watch?v=cAOoOIdqwcQ
2012. dec. 2. 20:42
13-as jókat ír. Volt itt egy kérdés, ahol azt kérték, hogy a srácok linkeljenek számukra 10/10-es csajokat. És néztem a képeket, és egyik csajra se mondtam volna a többiek által linkeltek közül, hogy 10/10. Nem voltak rondák, de azok az átütően szépek se.
2012. dec. 2. 20:49
15/20 A kérdező kommentje:
Ugly (13 as válaszod). Az a pasi nem csúnya, csak a fogai ocsmányak. Amúgy átlagos lenne rendes fogakkal.
Mondjuk lehetséges, de kemény menet lenne megcsináltatni.
(Amúgy szerintem a combjai is elég furán állnak.)
De amúgy a kommented megint azt bizonyítja, hogy szinte mindenen lehet változtatni. Hirtelen nem is jut eszembe más reménytelenül ronda ember, akit tudnék mutatni.
Meg azt még hozzátenném, hogy amikor ment az x-faktor 1. szériája, csomó lányismerősöm ki volt akadva, hogy milyen csúnya a Király L. Norbi, nekem pedig tökre tetszett. Szóval tök szubjektív a dolog.
2012. dec. 2. 21:13
17/20 A kérdező kommentje:
De Király L Norbinak csak a fülei nagyon, amúgy nem ronda. Az megint más kérdés, hogy hatalmas pörgős a pasi, van egy nagyon pozitív kisugárzása, meg mára híres is. Simán talált magának egy csinos feleséget. De aki csúnya, nem híres, nincs ilyen kisugárzása, hangja sincs, az eláshatja magát.
1. Még mindig várom, hogy definiáld, hogy mi az, hogy csúnya. (Remélem rájössz, hogy erre nincs egyetemes definíció, de ha szerinted mégis, akkor kíváncsian várom.)
2. A kisugárzásod nagyban függ attól, hogy hogyan állsz saját magadhoz és az élethez...stb.
2012. dec. 2. 21:23
Látod ezt nem szeretem. Ír valaki egy példát, (habár fogalmam sincs kiről van szó) és már jön, hogy jó, de ő ez meg ez meg amaz. Most persze, egy híres embernél ez megint más, de érthető, mit akarok mondani. Ha ellenpéldát hozunk, egyből jön az, hogy de ő nem számít, ezért meg azért, meg amazért. És a kisugárzás, az rajtad múlik. Jól írta Ugly, marha sokat számít, hogy érzed magad a bőrödben. Persze, az arcon nem lehet változtatni, de rengeteg mindenen lehet. Csak akarat kérdése. Persze, ha csak sajnáltatni akarod magad, akkor ne változtass. Önsajnálattal, fröcsögéssel, mutogatással még senki nem szerzett nőt.
2012. dec. 2. 21:51
2012. dec. 3. 10:40
Kapcsolódó kérdések: