Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség az itteni és a való élet csajai között ízlésük tekintetében?
Az, hogy a való életben kinyitod a szádat, és nagy valószínűséggel jönnek ki rajta az eszméletlen böszme hülyeségek. Valamint élőben átjön a valószínűleg nem túl előnyös kisugárzásod.
De persze ezek mind csak találgatások.
"Szinte alig kaptam 1-2 tetszést az ottaniaktól. "
Ez a mondat pedig komolyan vehetetlen.
Te nem szabhatod meg, hogy kinek szól a kérdés. Kiírod, és az válaszol rá, amit akar.
Inkább a te belsőddel vannak bajok, mert megkeseredett vagy, gerjeszted a hülyeségeket, és egy normális, kedves szavad nincs, csak vartyogás, vinnyogás, rinyálás. Miközben magadat hordod le, rántod magaddal a többi ingatag egyént is, valamint hazug közhelyeket hangoztatsz a nőkről. A külsődről nincs semmi információm, de ezek után szerintem senkit nem érdekelnél, még akkor sem, ha jól néznél ki.
Az én külsőmről és belsőmről meg nyugodtan alkothatsz véleményt, de az csak szánalmas marad, mert még mindig te küzdesz ilyen problémákkal, hogy úgy érzed, hogy undorodik tőled az emberiség, nem pedig én, szóval ennyi.
# 7!
Azért nem mindig arról van szó, hogy hegyitrollokat ajnároznak az emberek.
Én láttam már nem egy fiút (nem csak itt az oldalon), akik kóros önbizalomhiányban szenvedtek. Ezek között volt olyan is, akit kifejezetten szépnek láttam, olyan is, akit átlagosnak, de reménytelenül, riasztóan ocsmánynak egyiket sem, azért abból a kategóriából elég kevés van. A jó/elfogadható külsővel rendelkező, de szomorú, magát nem reálisan látóból sokkal több van. Ezzel nem is lenne baj, csak valamikor már rosszindulatba fordul át az egész, és ezt bizonyos egyének (pl. a kérdező) gyomorforgató szintre tudják emelni, és akkor már nem lehet segíteni.
U.i.: Ha az oldalon valaki kitesz képet, és én megmondom őszintén, hogy sajnálom, de nem túl szép, akkor inkább engem szoktak leugatni, hogy miért húzom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!