Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a különbség az itteni és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetési István kérdése:

Mi a különbség az itteni és a való élet csajai között ízlésük tekintetében?

Figyelt kérdés
Régebben küldtem képet itt több lánynak, és sok pozitív visszajelzést kaptam, hogy irány csajozni! Persze nem mertem. Aztán más oldalakon is tettem ki a képemet, pl love.hu-n, csajokéspasik.hun stb. Szinte alig kaptam 1-2 tetszést az ottaniaktól. Miben különbözik a két dolog, hogy ennyire eltérőek lesznek a reakciók, annak ellenére is, hogy mindannyiszor ugyanaz a viszonylag előnyös kép volt feltüntetve magamról?
2012. dec. 2. 19:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy a való életben kinyitod a szádat, és nagy valószínűséggel jönnek ki rajta az eszméletlen böszme hülyeségek. Valamint élőben átjön a valószínűleg nem túl előnyös kisugárzásod.

De persze ezek mind csak találgatások.

"Szinte alig kaptam 1-2 tetszést az ottaniaktól. "

Ez a mondat pedig komolyan vehetetlen.

2012. dec. 2. 20:02
 2/20 A kérdező kommentje:
Te nagyon haragszol rám csúnyácska, valamiért...
2012. dec. 2. 20:08
 3/20 anonim ***** válasza:
Pista, küldd már el nekem is a képed, mert éppen szobrot faragok a balf@szságról és rájöttem, hogy a kérdéseid alapján rólad kellene mintázni...
2012. dec. 2. 20:10
 4/20 anonim ***** válasza:
Elég vicces, ha te próbálsz engem csúnyázni, mikor te sírod össze az oldalt úgy, mint egy idióta... Cseréljünk csak képet, és akkor majd meglátjuk, hogy ki mennyire csúnya. Na?
2012. dec. 2. 20:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Ugly, szerintem neked a külsőd csúnya, de legfőképpen a belsőd. Amúgy meg nem neked szólt a kérdés, meg a kérdéseim, minek belenyomni azt a sasorrodat?
2012. dec. 2. 20:15
 6/20 anonim ***** válasza:

Te nem szabhatod meg, hogy kinek szól a kérdés. Kiírod, és az válaszol rá, amit akar.

Inkább a te belsőddel vannak bajok, mert megkeseredett vagy, gerjeszted a hülyeségeket, és egy normális, kedves szavad nincs, csak vartyogás, vinnyogás, rinyálás. Miközben magadat hordod le, rántod magaddal a többi ingatag egyént is, valamint hazug közhelyeket hangoztatsz a nőkről. A külsődről nincs semmi információm, de ezek után szerintem senkit nem érdekelnél, még akkor sem, ha jól néznél ki.

Az én külsőmről és belsőmről meg nyugodtan alkothatsz véleményt, de az csak szánalmas marad, mert még mindig te küzdesz ilyen problémákkal, hogy úgy érzed, hogy undorodik tőled az emberiség, nem pedig én, szóval ennyi.

2012. dec. 2. 20:18
 7/20 anonim ***** válasza:
Én leírom neked az igazat. sokan ezt az oldald lelkisegély, vígasz szolgálatnak fogják fel. Itt élik ki magukat,hogy jót akarnak tenni másokkal. Csak annyi nem jut el az aygukig,hogy ezzel átbasszák ezeket az embereket, félrevezetik. Szerinted mi a jobb? Egy hazug barát, aki kertel, mismásol, aza rcodba mosolyogva pátyolgatja a lelked, hogy igen, igen nagyon jó vagy ám, te egy szerethető ember vagy, / mondjuk vagy férfi létedre 145 centi, a füledi úgy állnak mint nosferatunak, van kemény két fogad, meg szőrős vagy mint egy hegyitroll/ de azt mondják hogy rólad mintázták Alain Delont. Csak hogy ápolják a lelkedet. Vagy egy őszinte idegen, aki az arcodba mondja,hogy figyelj már, nem vagy a világszépe, és ne kergess hiú ábrándokat, ne élj álomvilágban, hanem inkább keress más elfoglaltásgot az életedben, amiben sikeres lehetsz, vagy keresd a szex alternatívákat. Akkor ki az aljadék a kettő közül? Szerintem a hazug, képmutató negédes barát, aki átver!
2012. dec. 2. 20:19
 8/20 anonim ***** válasza:

# 7!

Azért nem mindig arról van szó, hogy hegyitrollokat ajnároznak az emberek.

Én láttam már nem egy fiút (nem csak itt az oldalon), akik kóros önbizalomhiányban szenvedtek. Ezek között volt olyan is, akit kifejezetten szépnek láttam, olyan is, akit átlagosnak, de reménytelenül, riasztóan ocsmánynak egyiket sem, azért abból a kategóriából elég kevés van. A jó/elfogadható külsővel rendelkező, de szomorú, magát nem reálisan látóból sokkal több van. Ezzel nem is lenne baj, csak valamikor már rosszindulatba fordul át az egész, és ezt bizonyos egyének (pl. a kérdező) gyomorforgató szintre tudják emelni, és akkor már nem lehet segíteni.

U.i.: Ha az oldalon valaki kitesz képet, és én megmondom őszintén, hogy sajnálom, de nem túl szép, akkor inkább engem szoktak leugatni, hogy miért húzom le.

2012. dec. 2. 20:28
 9/20 anonim ***** válasza:
8 -as, ebben is van valami amit írsz. Én nem a krónikus önképzavaros egyedekre gondoltam, hanem a nyersen menthetetlenekre. De amit írsz, az megállja a helyét, úgy oké a dolog. Ebbe nem gondoltam bele hírtelen, hogy van ez a verzió is. De inkább légy őszinte és pontozzanak le, mert mit ér egy hazug vélemény. A pontok amúgy is mit számítanak ezen az oldalon? Semmit. Nem befolyásolja az életedet.
2012. dec. 2. 20:32
 10/20 anonim ***** válasza:
Te férfi létedre egy társkeresőn azt vártad, hogy majd tolonganak érted a nők, és elárasztanak "love-okkal" vagy mi a francokkal? Miért küldözgetik a képeiket amúgy az emberek ismeretleneknek?
2012. dec. 2. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!