Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú külsőre szimpatikus a legtöbb lánynak, akkor a lányok képről hajlamosak azt gondolni, hogy ha helyes, akkor már jellemre is megfelelő legtöbbször az a srác?
Miért alakult ez így ki a lányoknál, hogy egy jó külsőhöz legtöbbször remek belső értékeket is társítanak látatlanban is. Vagyis úgy értem, hogy ha először látják azt asrácot, vagy csak képről látják. Mert ezt sokszor megfigyeltem és kommentekből is le tudom ezt szűrni. Pl itt van egy: Küldött itt a gykn egy helyes srác egy képet, és majd minden lánynak tetszett.
,,Egyébként a srác nekem is nagyon szimpatikus, és mindenki ugyanezt írta, gondolom a jellemében is az. Inkább az lehet vele a gond, hogy félénk, és rossz helyen keresgél."
Szerintem ez remény. Reménykednek abban, hogy jellemre is jó. Ez olyan, mint egy tányér süti. Jól néz ki, reménykedsz hogy finom. 8Amúgy sokszor a csúnya sütik a legfinomabbak, kiszakadtak, összeesettek - cukrászként tanultam).
Én is azokat a lányokat ismerném meg, akik külsőre tetszenek. Van oylan lány ismerősöm, kai jellemre jó, de külsőre nem tetszik, ezért nem is kezdek vele semmit. Max csak a szex, de ő meg ezt nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!