Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, nem a fiúnak illik először lépni?
Figyelt kérdés
Irogatunk egymásnak. De van egy *kis* távolság köztünk. Melyik félnek illik utazni a másikhoz? A férfinak, nemde?
Először. Vagy pedig mindkettőnknek , egy megbeszélt városban, mondjuk?
2012. dec. 1. 17:29
11/19 anonim válasza:
Miért, szerinted neki nem lenne megalázó, ha nem is jönnél be neki? Ha annyira akarod tegyél valamit az ügy érdekében. Ő is pont annyit veszíthet, mint te.
12/19 anonim válasza:
Az a durva hogy a mai világban , a fiúk nem mernek kezdeményezni , a lányoknak kell többet lépni ??
hogy miért azt nem tudom :)
13/19 A kérdező kommentje:
Igen, úgy érzem, elvárja tőlem, h én lépjek előbb. Állitólag, akkor fog értékelni. Pont azért, ha én cselekszem azért, h megismerjük egymást.
2012. dec. 28. 11:31
14/19 anonim válasza:
szerintem egy képcsere mindent megoldana...előbb utóbb úgyis meglátjátok egymást, és kevésbé lenne ciki, ha legalább valamilyen támpontotok lenne egymásról.
15/19 A kérdező kommentje:
Már megtörtént. :)
Azt hiszem tetszek neki, csak azt mondta, h szomorú az arcom. Viszont erről nem tehetek., ez a múltam....
Kösz, hogy válaszoltatok, örülök..., ő is küldött képet, és jó pasi. Emellett kedves, mégis határozott. Ebből szerelem lesz, remélem. :)
2012. dec. 28. 12:12
16/19 anonim válasza:
Sok sikert !!!!!!!!!!!!!!!! (y)
Én halál komolyan drukkolok,
17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Jól esik. :)
2012. dec. 28. 12:30
19/19 A kérdező kommentje:
Nos, vele nem lesz tali, mert egy bunkó...., de van most kilátásban egy másik pasi sokkal kedvesebb, mint ez volt...most épp vele tervezünk talit tavasszal. Ja, és mindketten utazunk...igy fair ! ...
2013. jan. 26. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!