Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! (ezt a magam példájára írom) 27 éves férfi vagyok kint dolgozom Bernben ( Svájcban), mint sebész, de még nem voltam nővel. Nektek bejön ha egy férfi sebész?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 12:50
11/17 anonim válasza:
Hát izé, az, hogy valaki sebész, és hogy életeket ment, néha elég messze állnak egymástól... nekem utoljára egy totál felesleges műtétet végeztek el, és ami nagyobb baj, hogy - figyelmen kívül hagyva a műtéti protokollt - a valódi problémát nem vették észre, pedig ott volt az orruk előtt! Szóval én egyáltalán nem esem hasra a sebészektől!
12/17 anonim válasza:
Hogy lettél te 27 évesen sebész? Tegyük fel, hogy 18 évesen felvettek az orvosira, azt legjobb esetben is 24 évesen végzed el, és ehhez még kell 6 év, hogy sebész legyél.
Ráadásul oda általában úgy lehet kikerülni, ha már előtte Németországban lehúztál pár évet szakorvosként.
13/17 A kérdező kommentje:
Apám svájci anyám pedig magyar eredető, tehát kint születtem svájcban és tudok magyarul is. Elsős korom óta színkitűnő tanulmányi eredményeim voltak. És hogy tudd svájcban egy ember ötödik osztályos korában eldönti, hogy a jövőben mivel szeretne foglalkozni. Tehát 5. osztályos korom óta folyamatosan a humánbiológiával foglalkoztam. 8 osztály végére meg már teljesen ismertem az emberi test felépítését és működését. Remélem ennyi elég lesz.
2012. dec. 1. 18:22
14/17 anonim válasza:
Hát attól, hogy te mit tudsz, még nem tudod elvégezni hamarabb az egyetemet, mint mások, szóval nagyon nem elég. :)
15/17 A kérdező kommentje:
tán jobban tudod mint én?
2012. dec. 1. 19:41
16/17 A kérdező kommentje:
Az egyetemet nem, de lerövidítették nekem a rezidens időszakot jó eredményeim miatt.
2012. dec. 1. 22:26
17/17 anonim válasza:
Hagyd már magad! Tudod, ki hiszi el ezt, hogy lerövidítették a rez. időszakodat. Ilyen NINCS, azt végig kell csinálni. Ezzel max Mariskát tudod bekábítani Bivalybasznádon. A másik, hogy az egész kérdés egy nagy kamu. 27 évesen, külföldi karriert befutva nincs az a balf@szjóska, aki ne tudott volna magának barátnőt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!