Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasitokról megtudnátok, hogy vannak pedofil hajlamai mit tennétek?
"de az a kislány az anyukája mellett sétált és alig volt még melle, bár már látszódott, hogy van neki, de szinte lapos volt még vékony, alacsony is volt, arcra is látszott, hogy biztos nem több 13-nál szerintem."
Ezek szerint te is jól megnézted :)
Lehet hogy csak legeltette a tekintetét,én is megszoktam nézni az embereket,kíváncsiságból(nézzem a földet,meg a házakat?),az 50 éves nénikét is,mégsem az jár a fejemben,hogy meg akarom d.gni!
Ettől még nem lesznek pedofil hajlamai!
"vannak pedofil hajlamai"
Ennyi után kijelenteni hogy pedofil hajlamai vannak....
Szegény pasas...
Pont az ilyen ostoba tudatlanságokból erednek a bajok! Még veresd is meg, vagy jelentsd fel.
Megáll az eszem.
Az én 10 éves lányomra úgy néznek ahogy akarnak, nem fogok mindenkit lepedofilozni. Más ha kikezd vele, vagy EGYÉRTELMŰ jelzését adja vonzalmának. De valakit lepedofilozni, csak mert néz valamerre... Jéééézusom.
Nem irigylem a csávót.
én sem irigylem szegény csávót
egy buta,tudatlan liba a párja.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!