Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tomicka kérdése:
Most akkor MIT akar?
Figyelt kérdés
Van egy csaj szemeztem vele es egyszer nekem is jott (évfolyamtársak vagyunk de nem ismertuk egymast)ezert ra is irtam azota kb 10 szer chateltunk masfel 2 orat megkerdeztem tole h le akar e koptatni az irta nem aztan megkerdeztem van e eselyem arra meg azt irta NMR hiszem bocsi2012. nov. 30. 15:37
1/6 anonim válasza:
Ami neked kell az a központozás. Olvass utána.
2/6 A kérdező kommentje:
NRM Egyenlo nem csak elirtam
2012. nov. 30. 15:39
3/6 A kérdező kommentje:
Es az segiteni fog ??
2012. nov. 30. 15:40
4/6 A kérdező kommentje:
Vmi mas otlet es komoly válaszokat kerek
2012. nov. 30. 15:42
5/6 A kérdező kommentje:
na senki nem tudja??:/
2012. nov. 30. 23:17
6/6 anonim válasza:
a központozás nyilván segítene, hiszen ha chaten ismerkedtek, sokat számít a benyomás kialakításában a helyesírás is (amelynek része a központozás- tudod, pont, vessző, stb megfelelő használata).
amúgy meg, tőled nem akar semmit. szemeztél vele, valószínűleg visszanézett, hogy lássa, te miért nézed őt, vagy hogy őt nézed-e. Véletlenül is neked mehetett. Az, hogy chateltetek, az nem jelent semmit. Barátkozni még lehet, és valószínűleg nem akar bunkó lenni, vagy tényleg nem zavarod, az már mellékes. Megmondta őszintén, hogy nem lenne esélyed. Szerintem ez itt elég egyértelmű. Nincs esélyed, ergo nem akar semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!